TZB-info - Porovnání nákladů na…
Výpočet a grafické porovnání nákladů na vytápění, teplou vodu a elektrickou energii v budovách. Do porovnání jsou zahrnuty náklady na topení, přípravu teplé vody, ostatní spotřebu elektřiny v domě a…
Dobrý den,
mám pdobné dilema, jako asi řada dalších. Vím, že v diskuzi je na toto téma řada příspěvků a také jsem si je přečetl, ale rád bych se zeptal na můj konkrétní případ. Musím se rozhodnout, zda budu topit a ohřívat vodu v RD, který budu rekonstruovat, elektrickým nebo plynovým kotlem. V současnosti je instalováno vytápění na elektřinu, které však je v takovém stavu a provdení, že bude stejně potřeba vše vybourat a udělat znovu. Plyn mám ukončen na fasádě domu. Podlahová plocha vytápěných prostor je necelých 2x60m2. Myslíte si, že je levnější zůstat u vytápění elektřinou nebo mám přejít na plyn?
2 odpovědi
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení