Jak se vyhnout tepelnemu mostu u krovu

Reklama
Jak se vyhnout tepelnemu mostu u krovu

Zdravim vsechny. Resim problem tepelnych mostu ve strese - mam krovy o vysce 16 cm a nad nimi difuzni folii Bramac Pro. Moje uvaha o zatepleni strechy je tato: 16 cm Orsilu/Isophenu kontaktne na folii + dalsich 5 cm Orsil/Orsiku vlozeneho do dreveneho rostu. Skladba tedy bude: krovy + 16 cm Isophenu, dreveny rost + Orsik, parozabrana, hlinikova lista sadrokartonu, sadrokarton.
Moje otazka je, jestli bude z hlediska tepelnych mostu lepsi udelat na krov dreveny rost (tzn vznik tepelneho mostu na spoji krovu a dreveneho rostu, na ktery se prichyti hlinikova lista sadrokartonu) anebo se na dreveny rost vykaslat a hlinikovou listu sadrokartonu dat na hlinikove 5 cm nosniky "na dalku" pripevnene na krov - skladba by tedy byla 16 cm Isophenu + 5 cm Orsiku s hlinikovymi nosniky, parozabrana, lista, sadrokarton ?
Doufam, ze je moje otazka jasna :-)))

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.