Výber kondenzačného kotla

Rubriky:

Reklama
Výber kondenzačného kotla

Dobrý deň.

Prosím o radu, nemôžem sa rozhodnúť vo výbere konden. kotla.
Rozhodujem sa medzi kotlami
Dakon KZ 15 R (4-15KW)+ TUV 120 l+ QAA73 cena 55.000,-Sk
Viessmann Vit 200 výpredaj minulého roka , horák matrix (4,5-13) + TUV 120 l +regulácia sa dá zdemontovať z kotla priamo do ref. miestnosti 68.000,-Sk
Geminox THRi 2-13C + TUV 120 l+ QAA73 + QAC 34 vonk.čidlo + KIT prepojenie 82.000,-Sk

Dom je novostavba podlahové húrenie prízemie a podkrovie spolu 150 m2, tep. strata 12-13 KW, 2 kúpelne (1 vaňa a 2 sprchy)odvod spalín ako poloturbo z pivnice nad strechu, prívod z miestnosti kde je zabezpečený prívod vzduchu.

Rozdieli ktoré som zistil tak že DAkon nemá plynulú reguláciu obeh. čerpadla, Viessmann nie až tak dobrú reguláciu a je to dopredaj. Geminox mi vychádza ako najlepší, lenže zase tá cena aká bude potom vlastne návratnosť.
Cez predajcov je ťažko získať korektné informácie lebo každý si preferuje svoje značky, servisáci zatial z kondenzmi nemajú také skúsenosti. Kotol chcem kúpiť do konca tohto roka.
Môže mi v tom niekto poradiť aké majú jednotlivé kotly svoje plusy a mínusy.
Za všetky Vám vopred ďakujem

Spp Jozef

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.