Caste spinanie kotla s evitermikou

Reklama
Caste spinanie kotla s evitermikou

mam kotol panter 24kw a eviterm.cidlo.dom je stary tak cca 35 rokov a nieje vobec zatepleny...problem je ze neviem spravne nastavit ekvitermiku a preto sa mi deju tieto veci - pri krivke E5 a P5 je vykurovanie priliz pomale a trva aj 3 - 4 hdoiny kym sa dostane z nocneho utlmu spat na pozadovanu teplotu cez den...ak pouzijem krivku E6 tak vukuruje o poznanie rychlejsie ale aj teplota pri ktorej sa zastavi tak presahuje pozadovanu teplotu(21C)...no ale ten najvasii problem je ze kotol zapne na 3-4 minuty(teplota vonku je cca 0-3C)a potom as vypne a za dalsich cca 10min sa zapne...ako mozem dany problem odstranit kedze mi ide oto aby kotol zapinal co najmenej?radiatorov je 7 su od firmy korado a system je herz...prosim o radu lebo som z toho zufali ze mi vkuse kotol zapina a vypina...dakujem vopred vsetkym

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

37 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.