spotreba

Rubriky:

Reklama
spotreba

Zdravim !
Na tento web som sa dostala nahodou, a kedze aj ja mam problem ohladom spotreby plynu, mozno sa najde niekto, kto mi poradi. Moja spotreba plynu bola rocne do 4000 kubikov, avsak za posledne vykurovacie obdobie narastla zhruba o 1600 kubikov a neviem preco. Myslela som si, ze je niekde unik, vybojovala som si vymenu plynomeru, komplet cely plyn.kotol ( 10 rocny) som sa dala vycistit, este aj komin,sporak sa chystama vymenit na jar, jedine co sme menili pred dvoma rokmi, bol klasicky obojzivelnik - ohrievac vody. No moja spotreba sa aj potom vsetko pohybuje na neskutocnom cisle 23-25 kubikov, a ja neviem preco. Opakujem, ze plynom topime uz desiaty rok, a nikdy sme taku spotrebu nemali. Nevie mi niekto poradit, ako znizit spotrebu plynu ? Nas dom je stary, 3 velke izby 4*4*4 + kuchyna a kupelna, plynovy kotol ak si dobre pamatam PKM 18...je to dom mojich rodicov, ktory bohuzial nie je zatepleny, a ma klasicke drevene okna.Na zateplenie nemaju, kedze su obaja inv.dochodcovia . Na slov. portali www.efilip.sk som nejaku prakt. radu nedostala, kazdy mi radil zateplit, vymenit okna atd., no mna trapi to, preco tato spotreba tak zrazu narastla, ked doposial nikdy taka vysoka nebola a ja neviem, co je toho pricinou. Dakujem za kazdu rozumnu radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.