ACP sendvičový panel

Reklama
ACP sendvičový panel

Stále se v naši republice řeší, jak dobře zateplit a uspořit. Znám řešení, jsou to sendvičové desky nebo panely, které se používají na nekontaktní fasádní systémy a tím stará omítka stále dýchá a nepotí se jako u kontaktního fasádního obkladu. Kontakt je na www.alucompositepanels.com Vlastnostmi tohoto materiálu jsem nebyl nadšen jen já, ale především projektant a architekt. Je dobré zvážit, na jak dlouho nechcete investovat dále do Vašeho domu, když použijete tento sendvičový panel.Určitě se na to mrkněte a klidně jim i zavolejte. Pan Janča mi ochotně poradil a musím říct, že s takovou ochotou sem se u našich firem už dlouho nesetkal jako u alucomposite panels s.r.o. Přeji alucomposite panels a také budoucím spokojeným klientům hodně spokojenosti s jejich materiálem, který bych nazval materiálem budoucnosti.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.