REDWELL A  INFRATOPENI

FM Filip Mosner @filip.mosner před 18 roky19.01.2006 02:29:00
REDWELL A  INFRATOPENI

Dlouho jsem tu nebyl, ale vidím, že si stačíte sami. Zatím co se tu hádáte, já měl plné ruce práce. Dodával jsem těm co pochopili a přijeli se přesvědčit, to již levnější a lepší INFRATOPENI. Ale už mě nebaví, jak mě spojujete s REDWELLEM. Sami už začínaj uznávat, že topidla od Redwellu mají výrobní vady. Akorat kazej jméno INFRATOPENÍ. Také jsem říkal, že infra musí mít tu správnou vlnovou délku, aby ohřálo zdi a to ty úplně nejlevnější typy topidel nemaj. Těm by musely narůst nožicky , aby za váma mohly běhat po bytě a ohřívat vás. To už by ale nestály 1000,-. Lepší je se opravdu poradit s odborníky na INFRATOPENI. Nejlépe se "sousedem". Zvláště, když se jedná o něco tak složitého na pochopení. Zítra roztopíme a otestujem INFRASLOUP. Bude mit 1400W. Podmínky a výsledky najdete na www.infratopeni.cz Tak za týden. Již dnes víme, že 600 m3 jak tvrdil pan Fišl nevytopí a že podmínkou maximální účinnosti je postavit ho do středu místnosti. A také nám ten Filuta neřekl, že nemusí stát 116 000,- , ale jen zlomek této částky. Také jsem narazil na pána, který dostal od pana Fišla větší slevu na REDWELL, než jakou maj někteří jeho smluvní prodejci. Už se nedivim, že neustále odsouvá setkání prodejců. Také bych se na jeho místě bál, že mě za to nepoděkují. Holt když je někdo takovej profesionál, tak klobouk dolů. Jinak ale právě jemu můžete poděkovat za to levnejší a lepší infratopení. Kdyby nebyl takovej a choval se podle pravidel asi bychom to tak rychle nedokázali.
Čeká mě hodně práce, tak se tu zase pěkně hádejte s já a já (škoda, že sám nevím kdo to je) a Já se zase ozvu. F.M.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

35 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.