Dakon - opravy elektroniky

Rubriky:

Reklama
BL Bláha @blaha765 před 18 roky22.01.2006 00:18:00
Dakon - opravy elektroniky

Dobrý den,
8 let provozuji bez poruch plynový kotel Dakon Dua Unical s turboodvodem spalin. Servis kotle jsem nepřeháněl, naposledy před 3 roky.Nyní, před 14 dny jsem servismany povolal opět, jen pro klid duše, poruchu jsem neměl. Po servisu jsem měl již 4x poruchu, nakonec kotel úplně vypověděl. Servismani prohlásili, že je vadná deska s elektronikou, dali mi tam nějakou jinou, repasovanou a ta vydržela do druhého dne. To už jsem byl nepříjemný a tak tam dali fungl novou desku, ale od jiného výrobce (Italie). Původní od fy Honeywell prý byla lepší, ale už se prý nedodává.
Nemohu se zbavit přesvědčení, že za poruchami je závadný servis. No, stalo se. Mě to stojí několik tisíc Kč.Nestál jsem za nimi a nemohu dokázat, že to není náhoda. Chtěl bych ale zjistit, co se původní desce stalo. Pokud by byla závada banální, typu výměny relé apod. rád bych měl desku v záloze.
Prosil bych tedy diskutující o radu. Víte o někom, kdo desku otestuje a případně opraví? Budu vděčen za tip.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.