Ohřívač vody Ariston

Rubriky:

Reklama
Ohřívač vody Ariston

Mám doma závěsný ohřívač TUV plynový SGA C 100 Ariston.První vydržel necelé 4 roky.Protože jsem si instalaci provedl svépomocí nemohl jsem uplatnit reklamaci.Když jsem se v roce 2003 rozhodoval jaký si koupím další, vybral jsem si opět stejný typ a to z toho důvodu, že měl záruku na nádrž pět let a jiné takovou, jak jsem zjišťoval, tehdy neměli.Bohužel druhý odešel po dvou a půl letech.Montér, který tentokrát instalaci provedl, mi přidal expanzku jinak byl ohřívač namontován správně.Tentokrá již uplatňuji záruku.Je možné, že by prorezavení obou ohřívačů vždy v horní části nádrže zpusobilo složení vody?Jsem poslední na přípojce a protože vodárny tak často neodkalují vodu mám na vstupu osazen vlastní filtr.Přesto někdy teče rezavá voda.Jaké udělat opatření, aby se to neopakovalo?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.