TZB-info - Flamco CZ s.r.o.
Společnost Flamco CZ s.r.o. je součástí nizozemské průmyslové skupiny Aalberts, části Hydronic Flow Control. Reprezentuje značky Flamco-Meibes-Simplex. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum…
Dobrý den, do nového bytu jsem si nechal instalovat nový bojler (AEG EWH Comfort 150N), ale mám problém s pojistným (bezpečnostním) ventilem. K ventilu je připojena hadička, aby mohla voda při ohřevu odkapávat, ale voda odkapává hlavně vrškem kolem páčky pojistného ventilu, takže pod ním musím mít kyblík, abych neměl pořád mokrou podlahu. Ventil byl vyměněn za nějaký jiný, ale problém trvá stále. Prosím, prosím, poraďte, v čem by mohl být problém? Díky moc, Martin
Mám stejný problém, mužete mi ,prosím, prozradit, jak jste problém vyřešil?
před 14 roky
Ještě by snad šel použít pojistný ventil s větším rozsahem. Tento otevírací tlak by však nesměl by být vyšší, než…
před 19 roky
Ano, ta armatura na obrázku je kombinovaná, jak jsem již uvedl. Mohl by jste namísto ní namontovat poze zpětnou…
před 19 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení