Napojeni kominu Schiedel zalozeneho v 1.patre

Rubriky:

Reklama
Napojeni kominu Schiedel zalozeneho v 1.patre

Dobry Den,
Koupil jsem novostavbu kde je keramicky komin Schiedel UNI zalozen tak, ze ve stropnim panelu je zabetonovana vnitrni tvarovka jejiz hrdlo je zaroven se stropem. Na teto tvarovce jsou pak vystaveny vsechny dalsi.
Bylo mi receno, ze se do te tvarovky zastrci nerez trubka odkoureni o mensim promeru a kolem se to utesni. Jak se ale resi kondenzat ktery zakonite nemuze vytekat trubkou jelikoz se nedotyka sten keramicke tvarovky? Napadla me moznost prirazit zespodu jeste jednu keramickou tvarovku s redukci Schiedel na nerez odkoureni ktera se dava z vnejsi strany keram. tvarovky. Jak ale uchytit keram tvarovku s nerez redukci pod stropem? Muze mi nekdo prosim poradit, nebo doporucit kominika co by mohl pomoci? Jsem od Berouna.
Dekuji Tomas Novy

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.