Zarovnanie a rekonstrukcia podlahy v starom dome

Reklama
Zarovnanie a rekonstrukcia podlahy v starom dome

Caute, potrebujem vasu radu ohladom vyrovnanie podlahy v dvoj poschod. dome - podlaha medzi 1. a 2. poschodim. Mam uz niekolko rokov lamin. plavajucu podlahu ale tie dosky (dile) pod nou strasne vrzgaju. Terajsie zlozenie smerom od dola hore: omietka,sasina,dosky,14cm tramy,dosky,skvarobenton,na tom 5cm hranoly (medzi nimi volne vysypana skvara) a na nich dosky(sirka 10 x hrubka 1.8cm) a na nich plavajuca podlaha

Rozmyslam nad troma variantami:
1. odstranit vysypanu skvaru a namiesto nej pouzit ekostyrenbeton a na to dat plavajucu podlahu, ale cital som tu ze sa ten odlahceni beton tazko vyrovnava

2. vyhodit skvaru a na hranoly polozit 1.8cm OSB dosky a na to plavajucu podlahu

3. na tych vrchnych doskach (latach) urobit pero-drazku a dat ich naspat, pod nich dat hustejsie hranoly aby sa neprehybali a na to opat pl.podlahu

Zateplovat nepotrebujem-nech teplo z dola ide hore ku mne ;-).

Na strope su tiez 14x14cm hranoly medzi nich dam 10cm Nobasil. Na vrch mojho stopu chcem nafukat 15cm Climatizer +.

Dakujem za navhry a pripomienky. Hlavne mi ide o zarovnanie podlahy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.