Jak se vám shání pelety v roce 2006

Rubriky:

Reklama
Jak se vám shání pelety v roce 2006

Začátkem bych chtěl zdůraznit že ve věcech týkajicích se různých zdrojů tepla jsem jako doma .Jsem topenář a mám velice bohaté zkušenosti a z praxe mám v této věci jasno.
Nastěhoval jsem se na vesnici a zvažoval nejvýhodnější způsob vytápění.Padla volba na pelety.Jsem z Karlovarského kraje a začal jsem shánět 10-15 tun pelet pytlovaných kvůli možné vlhkosti ve sklepních místnostech.Zdůrazňuji že mám bohaté kontakty.
Začal jsem jako běžný občan obvolávat v červenci výrobce peletek.Po několika dnech náročného shánění jsem se dozvěděl že všechny firmy exportují do zahraničí a pro sebe seženu pelety max. po několika pytlích a nebo za velice vysoké ceny .Také se stalo že nemohli poslat pelety protože jsem z velké dálky. Zapojil jsem známosti a peletky sehnal ,ale běžný zákazník nemá na výběr , první várku pelet dostane ale pak může nastat značné rozčarování při shánění dalších dodávek.
Velice by mě zajímala vaše zkušenost s dodavateli pelet. Případné postřehy které mohu předat svý zákazníkům.
V žádném případě jsem na peletky nezanevřel ale mnoho jiných to odradí a to je škoda. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

61 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.