Kotel Protherm Tiger a termostat LARS Auraton 2016?

Rubriky:

Reklama
Kotel Protherm Tiger a termostat LARS Auraton 2016?

Mám koupený kotel Protherm Tiger s vest.ekvitermní regulací a původně jsem uvažoval o pokoj.termostatu CM 67. Záměr je takový, že při vstávání chci mít zatopeno, přes den "útlum", po návratu z práce do večera topení a v noci opět útlum. Topenář mi doporučuje použít termostat LARS Auraton 2016, který se mi líbí. Operuje tím, že jsou "v pohodě a za slušnou cenu" a že pro mou potřebu by dostačovaly. Díval jsem se na stránky výrobce. Výběr je opravdu široký, popis výrobků docela obecný a úzký a přišlo mi, že funkčně je na tom podobně i mnohem levnější verze Auraton 1500, tak nevím a váhám, který vybrat.

Chci se proto zeptat, zda někdo máte zkušenosti s těmito termostaty, případně jaký by jste k uvedenému kotli doporučili. Umí 2016 komunikovat s kotlem, resp. např. upravovat ekvitermní křivky kotle? Díky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.