hledám projektanta založení dřevostavby v prudším svahu

Reklama
hledám projektanta založení dřevostavby v prudším svahu

Dobrý den,

Stavím RD a hledám projektanta se zkušenostmi projektování základů pro dřevostavbu v prudším svahu (asi 2m výškový rozdíl na 10m). Jde mi o alternativní způsob založení s využitím patek nebo pilotů, ne o klasickou základovou desku. Prosím ozvěte se mi na mail dafe zavináč seznam tečka cz, děkuji.

Pozadí současné situace: Jsem lehce zoufalý, protože jsem bohužel laik a můj stavební dozor mi doporučil firmu pro stavbu základové desky, ta nejdřív podle narychlo spíchnutého projektu (pro stavební povolení) nacenila klasickou desku na 500 tisíc, což jsem akceptoval. Vyhrabali hlubokou jámu, začali se mračit a nyní její statik a projektant vyprojektoval obří dílo plné betonu a armatur za bratru 1 milion korun. Navrch říkali že je nevýhoda nízká váha dřevostavby. To mi připadá šílené a spíš si myslím že jde o nevhodně zvolený typ založení. Pomůžete? Třeba i linky na firmy které zmíněnou situaci umí řešit.

Díky, David Šimonek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.