Cirkulace TUV samotíží

Rubriky:

Reklama
Cirkulace TUV samotíží

Vážení, objevil jsem tyto stránky nedávno a byl příjemně překvapen jejich úrovní. Doufám že mi poradíte. V rodinném domě jsem udělal rekonstrukci rozvodů TUV a zjistil že dříve fungující samotížná cirkulace TUV nefunguje. Asi bylo chybou že jsem jak rozvody tak cirkulaci udělal z plastových trubek stejného průměru. Kromě toho jsem si jako laik příliš nělámal hlavu s vyspádováním rozvodů. Mohu vše jěště předělat ale zvažuji zdy by nebylo vhodnější a z pohledu rizika množení bakterií v řádu lepší jednoduše osadit cirkulační čerpadlo, i když to bude méně finančně zajímavé řešení než samotížná cirkulace. Kromě toho bych se vás rád zeptal na váš názor ohledně instalace regulátoru tlaku na hlavní přívod vody do domu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.