Dobrý den,
má někdo zkušenosti s firmou Ecothermhaus z Kopřivnice - staví NED a PD
Tesko pane Kasperciku. Pochybuji o tom ze nejaky Kudelka ma moznost se nabouravat do administracniho systemu tohoto…
před 13 roky
pro Svatoň-Tesco pokud je příspěvek nevhodný tak jej majitel portálu odstraní a místo něj uvede sdělení,že…
před 13 roky
tento příspěvek byl redakcí odstraněn
před 13 roky
356 odpovědí
Zobrazit všechny reakcepro Svatoň-Tesco
pokud je příspěvek nevhodný tak jej majitel portálu odstraní a místo něj uvede sdělení,že příspěvek byl odstraněn tak jak to dělal koncem roku 2008,kdy zde Aleš Kudělka uveřejňoval své příspěvky ve kterých se vysmíval podvedem klientům ETH.A že by majitel portálu TZB info mazal i příspěvky na webových stránkách malé obce na Novojičínsku je zcela nereálné.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikTesko pane Kasperciku. Pochybuji o tom ze nejaky Kudelka ma moznost se nabouravat do administracniho systemu tohoto nebo jineho portalu. Admin muze prispevky mazat zpusobem jaky uzna za vhodne a pravdepodobne se nechce zapletat do nejakych soukromopravnich sporu, kde nemuze posoudit objektive na ci strane je pravda, a ani se tomu nedivim.
Zajímavý odkaz na Kudělky, už se o nich píše i na webu v obci Sedlnice, kde pracuje jeden z Kudělkovců.
http://sedlnice.cz/public/kapitola.phtml…
RM Roman Modrovič @roman.modrovick tomu se uz nehodlam vyjadrovat.nemam rad zle lidi.
vymahatelnost prava je u nas naprosto k nicemu a lajdackost veci.
hlavne,ze mame v ustave ...............
co k tomu dodat.....
dnes uz se nikdo neozve kazdy se bude bat :-((,bohuzel tak to je :-(
je mi to lito,ale politiky mame na dve veci ....................
neocekavam zmenu,spis to bude horsi a horsi.
zacatek prijde s kolapsem Ciny :-(((
Další "pokus" dostat Ecothermhaus a Kudělku před soud proběhne 27.10.2010 ve 12,00hod.v jednací síni č.35 na 2.NP Okresního soudu v Novém Jičíně.
Pane Kocinu zkuste uhodnout jak to s Kudělkou dopadlo u naších "nezávislých" soudu?Dne 6.9.2010 se okolo 12,00 hod.ohlásila mnou pozvaná média u předsedy okr.soudu.Okolo 14.00 hodiny /tedy 18 hodin před začátkem jednání,protože ve skutečnosti mělo začít již v 8.00 hod./začaly chodit svědkům a poškozeným SMS a telofonáty od soudu,že je jednání odročeno.Celé hlavní líčení bylo od počátku šito horkou jehlou na poslední chvíli, poté co jsme st.zástupce požádali o možnost nahlédnout do spisu jelikož jsme měli určité pochybnosti o jeho "práci",když inspekce MV zjistila,že jeho vinou došlo k promlčení jednoho z tr.oznámení.Odročení jednání má však i svoji pozitivní stránku.Zjistili jme,že dosud nebyli vyslechnuti všichni poškození a k jednání nebyli ani pozvání a že nebyla prošetřena všechna tr.oznámení na oba Kudělky.Já osobně budu požadovat odbor dohledu o přezkoumání postupu st.zástupce protože těch pochybení je víc než dost.O novém termínu jednání Vás budu informovat.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikDržím Vám palce. Doufám, že to nedopadne tak, že lotr bude hrdina a Vy škodná...
Doufám,že používám TZB naposled a tak si dovolím porušit nově stanovená pravidla,která pokládám za velmi potřebná,aby se tady nikdo neprezentoval pod cizím jménem.Náš spor s firmou Ecothermhaus s.r.o. a "podnikatelem" Kudělkou se blíží do finále.
Kdo jej chce shlédnout pod značkou 4T106/2010 a nemá to do Nového Jičína moc daleko má možnost navštívit Okresní soud v Novém Jičíně dne 07.09.2010 v 10,00 hodin v jednací síni č.35 na 2.NP.
Zájemče o stavbu nepleť si TZB s realitkou!Pokud chceš stavbu koupit tak se obrať na realitku u které jsi si "všiml" nabídky a fotek.
GČ Gejza Čonka @gejza.conka004No moment aktivisto, například mě to velmi zajímá. I když ne zrovna stavby těch povedených zedníků, se kterými se zde někteří soudí, ale všeobecně.
V našem okolí je podobných staveb více. Zrovna o jedné se také psalo tady na TZB a také dost hanlivě. Někteří odborníci nad tím kroutili hlavou a mnozí navrhovali vše strhnout, případně nechat obvodové zdivo a začít znovu. No a ten nedodělaný barák se také objevil v nabídce jedné realitky a opět za přemrštěnou cenu. Dokonce tam bylo napsáno, že po nenákladném dokončení se bude jednat o pasivní dům, na který je možné čerpat dotaci.
Proč to píši? Páč o ten dotyčný dům měl zájem můj synovec, tak jsem jej včas varoval.
Dobrý den paní Štepánová,
všiml jsem si, že prodáváte Váš RD za 2 680 000 Kč, ale jsem trochu vystrašen z toho co jste tu psala o Vašem domu. Podle zveřejněných fotografií je dům ve stejném stavu, tak jak jste popisovala ve svých příspěvcích. Nebo došlo k nějakým stavebním úpravám?
Vaše starší přízpěvky:
Naše stavba, za kterou jsme firmě ecoThermhaus zaplatili 1.650.000,-- Kč je tak zralá na „odstřel“, jelikož podle vyjádření odborníků to bude levnější varianta, než napravovat to, co firma „napáchala“.
……………………..
My totiž všechny své závazky nejen vůči bankovním ústavům plníme a navíc by snad ani takovou ruinu, co jste nám postavili, banka nechtěla. My taky ne, takže bych uvítala, kdyby jste si tu ruinu, kterou jen vy nazýváte stavbou odvezli a vrátili nám naše peníze.
Pane Kocino,zajímavé to samozřejmě bude,protože zákony v této banánové republice jsou na straně zlodějů,podvodníků a podobných darebáků.Já si velké naděje nedělám,ale pokusit se o to musím,protože těžko rozchodím,že mi někdo koho kryje ČKAIT místo projektu dodá dětské omalovánky a stavební dozor stavbu dozoruje z gauče v 50 km vzdáleném Val.Meziříči a ještě se vám pak vysmívají.Zajímavý bude i vývoj u majitelů ETH.Stále se hlásí další a další podvedení stavebníci i firmy z celé republiky a není měsíc,aby se na stránkách justice neobjevila další nařízená exekuce /viz příloha/.
Další darebák spolupracující s firmou Ecothermhaus byl potrestán.Tentokrát to,ale dalo hodně práce vydolovat z ČKAIT rozhodnutí o potrestání "projektanta"Ing.Čunka,který autorizoval omalovánky Aleška Kudělky.Korespondence s ČKAIT tentokrát trvala půl roku a bylo zřejmé,že se ho stavovský soud snažil a snaží obhajovat nikoliv trestat.Jeho pochybení jsou v odůvodnění dostatečně popsána a tak pokud se s Ing.Čunkem nedohodnem na finanční kompenzaci /z jeho pojistky/ jim způsobené škody pak budu nucen podat žalobu.
Další dobrou zprávou je skutečnost,že Městký soud v Praze již určil likvidátora firmy Ecothermhaus logistic.Krajský soud v Ostravě však dál spí svůj zimní spánek a s likvidaci Ecothermhaus s.r.o. evidentně nespěchá.Stejná situace je zatím i u PČR v Novém Jičíně,která ani po roce a půl "nestihla" vyslechnout všechny oznamovatele.
Všem děkuji za přání.O skryté vady nemusí mít pan Modrovič na naší stavbě starosti.Kudělci naštěstí toho mnoho postavit nestihli a ve stavbě jsme pokračovali až po vyhotovení znaleckých a statických posudků a za patřičného dozoru.Přesto nás opravy jen zfušované hrubé stavby přízemí stály navíc cca 150 000 Kč.
Další vzkaz je pro bývalého zaměstnance.Samozřejmě bych se Vás rád zeptal na řadu věcí,ale rozhodně to nehodlám dělat veřejně prostřednictvím TZB s někým neznámým.Vždyť i mladý Kudělka zde mnohokrát "přispíval" a provokoval pod cizími jmény nebo dokonce pod mým jménem.Proto jsem zde uvedl svůj E-mail,aby veškerá případná korespondence s Vámi šla mimo TZB a zároveň byla možnost si ověřit adresu odesilatele.Nemusíte se bát ani osobního setkání.Z mé strany vyzrazení Vaší identity rozhodně nehrozí,ale i já musím mít jistotu,že nekoresponduji např.s nějakým provokaterém nebo přímo s Aleškem Kudělkou.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikVážený pane Kasperčíku,
Omlouvám se za prodlení s odpovědí, v termínu od 3.5.2010 do 14.5.2010 jsem byl na dovolené. Využívám tento druh spojení, protože ve vaší e-mailové zprávě doručené naší makléřské společnosti vaše adresa chyběla.
Podle našich záznamů mám za to, že zatím nikdo z poškozených, a ani z pojištěných, kteří by měli za škodu nést odpovědnost, naši firmu v této věci nekontaktoval.
Naše pojišťovací makléřství zastupuje pojištěné subjekty při vyřizování škod u pojišťoven. Vždy platí, s výjimkou povinného ručení, že pojišťovna započne s likvidačním šetřením až poté, co jí škodu nahlásí pojištěný. Za pojištěného může škodu nahlásit např. pojišťovací makléřství, ale vždy jen se souhlasem pojištěného, který jako jedna ze smluvních stran pojistného vztahu má dispoziční právo se sjednaným pojištěním nakládat či využívat práv plynoucích ze smluvních ujednání (např. oznámit škodu pojišťovně).
Pokud tedy pojištěný škodu nechce oznámit (a je zcela nepodstatné, z jakých důvodů tak nehodlá učinit), nelze jej k tomuto kroku přímo legálně nutit. Prakticky každý pojištěný, pokud situaci pro sebe vyhodnotí jako nepříznivou z hlediska možné odpovědnosti za škodu, využije svého práva a škodu pojišťovně nahlásí.
Ani naše makléřská společnost nemá žádné oprávnění nutit pojištěného klienta k podání oznámení škodní události. Mohli bychom však klienta zkontaktovat a věc s ním prokonzultovat a zjistit jeho stanovisko a současně posoudit, zda věc je způsobilá k nahlášení pojišťovně a klientovi ve věci doporučit další postup. Pro tento případ bychom do Vás potřebovali e-mailové adresy na tyto osoby.
S pozdravem
JUDr.Vladimír Tyller
právník
Čásenský & Hlavatý, s.r.o.
V Ráji 1734
530 02 Pardubice
tel: 466 412 527
e-mail: pravnik at casensky-hlavaty.cz
fax: 466 536 498
mobil: 731 107 472
Přes mimořádný zájem a odpor obou Kudělků jsme barák dostavěli,vybavili,nastěhovali se a dne 17.12.2009 i kolaudovali.Dofám,že táto informace a jejich další i když jen malá prohra alespoň trochu pokazí oběma zlodějům a podvodníkům Štědrý den.
Samozřejmě musím říct že jsou i solidní podnikakatelé v oblasti stavebnictví.Ale je třeba je si je prověřit(což jsem já bohužel neudělall).Teď už vím že co má jméno Kudělka tak je třeba vzít nohy na ramena nebo Kudělkovce rovnou POPRAVIT.Jak by se mi ulevilo kdybych si mohl s každým zvlášť PROMLUVIT.A nebráním se klidně i oba najednou.Máte zájem Alešku a Ivošku???
Pane Kocino,nebojte se firem.Je řada slušných podnikatelů.Já jsem barák dostavěl sám nebo s pomocí firem /ne všechno jde udělat svépomoci/,které nechtěly tak jako ETH žádné zálohy a platil jsem až po předání práce a žádná z nich neměla námitky,když jsem je předtím požádal o rozpočet a reference.Měl jsem možnost si prohlédnout jejich práci na dokončených i právě realizovaných stavbách a diskutovat s investory.Bylo to zcela jiné jednání než s ETH,kdy jsem musel nejprve sledovat a pak uplatit jednoho zaměstnance za dodání seznamu jejich rozestavěných staveb!
Druhá část příspěvku je pro bývalého zaměstnance.Mám seznam zaměstnanců ETH včetně adres,kteří se byť zatím neúspěšně domáhají doplacení svých mezd.Můžete se mi ozvat na e-mail
karel.kaspercik at seznam.cz nebo se můžeme po dohodě i setkat osobně a vyměnit si některé informace.
Pane Kocino,nebojte se firem.Je řada slušných podnikatelů.Já jsem barák dostavěl sám nebo s pomocí firem /ne všechno jde udělat svépomoci/,které nechtěly tak jako ETH žádné zálohy a platil jsem až po předání práce a žádná z nich neměla námitky,když jsem je předtím požádal o rozpočet a reference.Měl jsem možnost si prohlédnout jejich práci na dokončených i právě realizovaných stavbách a diskutovat s investory.Bylo to zcela jiné jednání než s ETH,kdy jsem musel nejprve sledovat a pak uplatit jednoho zaměstnance za dodání seznamu jejich rozestavěných staveb!
Druhá část příspěvku je pro bývalého zaměstnance.Mám seznam zaměstnanců ETH včetně adres,kteří se byť zatím neúspěšně domáhají doplacení svých mezd.Můžete se mi ozvat na e-mail
karel.kaspercik at seznam.cz nebo se můžeme po dohodě i setkat osobně a vyměnit si některé informace.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikTak se ptejte ale na osobní setkání to nevypadá. Musím chránit rodinu, třeba bych někde uvedl své jméno a dopadlo by to špatně.Na co půjde, na to odpovím.
Dobrý den,
jsem bývalý zaměstnanec společnosti ETH. Nebudu zde uveřejňovat své jméno ani jména svých bývalých kolegů. Už tak s ním máme dost problémů.Ve společnosti už nepracuji přes rok ale dodnes se mi nepodařilo dostat některé papíry. To je ale nedůležité.
Ve firmě byli za mého působení jen tři schopní lidé kteří něco uměli. Ostatní lidé byli vhodni tak něco akorát podat. Pod vedením byli schopni dosáhnout dobrých výsledků.Pokud pracovali samostaně dopadalo to špatně. To bylo ale zapříčiněno jejich kvalifikací. Pro stavbu UEROMACU neměl kvalifikaci a proškolení nikdo. Co se týče staveb z UERO PANELU měli odbornou kvalifikaci pouze 2 lidé. Jednalo se o tesaře. Jeden tesař s celoživotní praxí (velice šikovný) a druhý mladý ale o to více snaživý klučina. Dokázal udělat kus práce. Když k tomu připočtu ještě jednoho bez odborné kvalifikace ale co mu chybělo na papíře to měl v hlavě tak dokázali za den postavit opravdu ve 3 hodně.
To že vaše stavby trvaly tak dlouho bylo zapříčiněno několika faktory i ze strany zaměstnanců. Jen pro ukázku uvedu.
- na stavbách se holdovalo alkoholu (pracovitá trojka se alkoholu vyhýbala), asi víte jak to potom na stavbě vypadá. Pan Kudělka to přecházel a i když věděl že jsou opilí zjevně už na pohled a bylo mu to jedno.
- vzpomínám si na situaci: mladý kluk (tesař o němž jsem psal dříve) sám roznášel tašky po střeše. Dole byli asi 4 lidé a on sám na střeše. A to jen proto že vypili a měli strach na střechu vylézt. Měli by ho i bez toho že by nepožili protože prostě na tohle nebyli stavěni. Vzhledem k tomu že to roznášel sám mu to trvalo celý den. Kdyby mu dali třeba ještě 2 lidi nahoru tak to měli za 2 hodiny roznesené a jedna strana střechy mohla být položena. Za jeden den by se stihla roznést taška a položit půl střechy.
Zeměstnanci nikdy nebyli a nebudou svatí, sami se občas rádi ulijete při práci, jako každý. Nejde pracovat 11 hodin v kuse jak tomu bylo ve firmě ETH na 100%.
Navíc co se výplat týče, ty jsme dostávali skoro s 3 týdenním zpožděním a to jsme ještě museli chodit a neustále o ně jako žebráci prosit. Takže řádně demotivovaní. Navíc když jsem při odchodu z firmy dostal hodiny které jsem si vedl jako každý, přesně podle odpracovaných hodin tak jsem zjistil že mi z každého dne seřezali hodinu což v součtu činní velké peníze ale to jen tak na okraj.
Přeji vám aby jste se svých peněz a spravedlnosti domohli. Pokud bych vám mohl jakkoli pomoci napište zde. Opět ale upozorňuji nechci aby se mé jméno dostalo na povrch.
Hodně štěstí
BZ Bývalý zaměstnanec @byvaly.zamestnanecmate odvahu a muj neskonalý obdiv,ze jste se vubec ozval.
dcera i syn chteji stavet taky a chteji to od firmy :-(,proto me tyto veci strasne moc zajimaji z praxe.
oni si totiz vubec neuvedomuji do jakeho rizika jdou !!
ja uz si toto riziko uvedomoval tenkrat a jelikoz uz mam nejake stavby za sebou,tak jsem se zarek,ze firma mi nesmi do baraku !!
oni ji tam chteji naopak pustit s plnou naruci a to chteji jeden NED a druhy PD.
jeden barak nesutecne slozity i kdyz nadherny a druhy jednoduchy.
hlava mi to nebere :-(
Alešku,pokud je Ti smutno a nemáš co dělat,tak běž potěšit Ing.Čunka,který je dalším z Vašeho klanu,který dojel na spolupráci se dvěma podvodníky a zloději z Kopřivnice.Pozastavení autorizace byť jen na jeden rok není pro jeho další kariéru rozhodně dobrou vizitkou a věř,že mu udělám takovou reklamu,že si ani po roce jako projektant již neškrtne.Jak vidíš tak jsem stále aktivní,kontaktuji další a další podvedené zákazníky a firmy,kterým dlužíte peníze.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikme staci precteni a myslim,ze nejsem sam :-)
Milý pane,do mého jména Vám naprosto nic není, ale můžu Vás ujistit, že Kudělka ani jakýkoli příbuzný naštěstí nejsem.Jen mne zajímá, jak se tato kauza vyvíjí, nic více.A to že jste naletěl a přišel o prachy, je jen Váš problém, dobře vám tak.
Tady je asi někomu smutno po Karlovi,řekl bych vzhledem k tomu,že je to mysleno ironicky a že se ten odvážlivec ani nepodepsal,tak bych řekl že to bude jeden z Kudělkovců.Tak mám pro vás návrh hošíci,jestli máte odvahu,stavte se za mnou já pro vás pár novinek mám.Můžete předem zavolat ať stihnu něco dobrého připravit k zakousnutí.Můžem si taky popovídat o vaší zfušované práci a penězích co mi dlužíte.Tak co Ivošku a Alešku???
Pan Karel nám exnul,nebo ho odnesl čert?
Je zde nějak mrtvo,my chceme novinky.
Vyhledat si insolvenční návrh dlužníka Ivo Kudělky a jeho ETH je skutečně síla!!Drzost tohoto zloděje a podvodníka skutečně nezná hranic.Proto je v příloze přikládám k posouzení zda situaci ve které je dnes Ivo Kudělka si zavinil sám tím,že inkasoval zálohy na práce,které neprovedl nebo jsou viní jeho klienti,kteří mu údajně dluží peníze,podvádějí ho a nepravdivě očerňují což zapřičinilo jeho plánovaný krach firmy.Plánovaný proto,že již jednu firmu k řízenému krachu přivedl a již v 09/2007 si jeho syn Aleš založil novou firmu do které převáděl finanční prostředky získané podvody.Ivo Kudělka má pravdu v tom,že jsem se angažoval v tom,aby takový "stavitel" a podvodník co nejdříve skončil a nemohl v podvodech pokračovat.Nedošlo přitom k žádnému očerňování či pomluvám,ale jen a jen o prověřená fakta.Nikdo přece nevěří tomu,že by stavovský soud potrestal "jeho" autorizované inženýry jen na základě pomluv.Stalo se tak na základě znaleckých posudků,výkresové dokumentace a fotodokumentace několika staveb.Rovněž firma Euromac přerušila spolupráci až po druhé sérii zaslané fotodokumentace.Ivo Kudělka a jeho příbuzní se "bránili" celou sérii tr.oznámení a stížnosti řediteli Českého rozhlasu.Proč nezveřejní jak dopadli?Proč mne viní z toho,že ztratil živnostenské oprávnění?Přišel o něj proto,že nesplňoval stanovené vzdělání pro tuto činnost a neměl ani odpovědného zástupce.Pokud soud rozhodl o zabavení jeho PC a finanční agendy zřejmě k tomu měl pádný důvod.Firma ETH skončí tak jak skončila jeho předchozí firma v likvidaci s milionovými dluhy.Pro mne to však rozhodně nekončí.Já si ty dva darebáky ohlídám /nejen v ETH logistic/a budu jim neustále v patách.
JE TEĎ NA VÁS,VŠECH PODVEDENÝCH JAKÝ BUDE KONEC ETH,ZDA SE PŘIHLÁSÍTE SE SVOJI POHLEDÁVKOU ČI NIKOLIV.
Nejedná se jen o pohledávky exekutorů,ale i dluhy za nájmy,za ubytování jeho dělníků,za odebrany materiál,za nezaplacené opravy automobilů a nedostavěné či zfušované domy.
Tak jsme si dnes přečetli v Insolvenčním rejstříku "Insolvenční návrh dlužníka" a musíme zde uvést tvrzení pana Ivo Kudělky na pravou míru, protože údaje v něm uvedené jsou mírně řečeno "popletené":
- zákazníci nejspíš neodstoupili od smlouvy kvůli žádným příspěvkům na TZB-info, ale nejspíš poté, co se na vlastní oči přesvědčili, co by jste jim za jejich peníze "vybudovali", nebo také třeba proto, že za své peníze nedostali to, co dostat měli...
- živnostenské oprávnění firma EcoThermhaus taky neztratila (resp. jí bylo pozastaveno)kvůli příspěvkům na TZB, ale proto, že jí odpovědný zástupce vypověděl mandátní smlouvu a nikoho dalšího už nesehnali. Zmíněný odpovědný zástupce byl již za svou práci potrestán, jak zde již uvedl pan Kasperčík, což asi nesvědčí o jeho kvalitně odváděné práci, takže nevím, o jakém očerňování autorizovaných inženýrů je řeč. Nakonec i výkres zveřejněný p. Kaperčíkem se světlou výškou 1,89m je nejspíš důkazem kvalitní práce pana projektanta
- nemyslíme si, že by pan Kasperčík někoho podvedl, když nedostal za své peníze kvalitně odvedenou práci (viz. dřívější příspěvky+foto), bude to také nejspíš naopak.
- o činnosti firmy ETH svědčí mj.několik podaných trestních oznámení, příspěvky a dokumenty zveřejněné zde na tzb-info, ale také posudky vypracované soudními znalci včetně vyčíslení škody způsobené investorům firmou ETH
- o tom, kdo komu něco dluží už nerozhodují soudy? Že by došlo ke změně legislativy a rozhoduje o tom pan Kudělka? tak to jsme to dopracovali :-(
Dále nebudeme opakovat to, co bylo napsáno klienty ETH v dřívějších příspěvcích a budeme doufat, že každý dostane to, co si zaslouží.
Včera jsem dostal Rozhodnutí disciplinárního senátu ČKAIT.Po zaměstnancích ETH dojela na "podnikání" zloděje a podvodníka Kudělky jeho pravá ruka Ing.Pelc.Proti rozhodnutí se na místě vzdal odvolání.Musí odevzdat své kulaté razítko a nějaký čas jej na seznamu autorizovaných osob bohužel neuvidíme.Druhý výtečník Ing.Čunek je zbabělec a tak se zatím disciplinárnímu senátu vyhýbá,ale také na něj dojde.V příloze přikládám titulní stranu rozhodnutí.Další strany jsou určeny již pouze těm,kteří si na Ing.Pelce stěžovali.Těm samozřejmě přepošlu celý text,protože je třeba dohodnout další postup pro vymáhání náhrad za způsobené škody z pojistky Ing.Pelce.
Jsem taky jeden z poškozených.Probírá se tu hodně věcí,ale hlavně jsme naštvaní,že jsme naletěli.Já taky.Ale položil si někdo otázku proč?Proč jsme jim svěřili své peníze?Všem bylo určitě divné,že na prezentacích nebyly udány adresy ani lokalita,postupy,pracovníci a jejich vybavení neodpovídalo určitě vyobrazením na stránkách firmy ETH.Jenže my jsme doufali.Ty ceny,rozpočty a celkem znalost panů Kudělků,ta nám brala dech.Já jsem začal stavět bez financí a cenová nabítka firmy ETH byla skvělá a mohl jsem si dovolit stavět.Ostatní firmy mi nabídly cenu,kterou bych nezvládl.Myslím si,že nejlépe dopadli 50 000coví,protože ti to prokoukli nejdříve a hned to stopli.Ale i tak zaplatili nic.Co se týká mně,já dům dostavím,ale měli jsme se zamyslet,proč nejsme nijak chránění proti takovým firmám.Já jsem doporučoval všem firmu Ekonomické stavby,kdybych mohl a mněl na to tak bych s nima stavěl.Vlastní poradce,ktrerý se bude o Vás starat atd.V Černých ovcích mně vyvedli z omylu.Pokud dnes chcete stavět,nesmíte být kolenovrtači,protože Vás ulapí Kudělkovci (a je jich hodně),ale obětovat nějaké ty peníze na dobrého poradce i s dozorem a cenu nového bydlení konzultovat na profesionální úrovni.
Doufám,že tentokrát se obrázky podaří.
Omlouvám se,že jsem opoměl převést fotky z archívu "stavitele"Kudělky z Wordu a proto svoji chybu napravuji.
Žaludek má Ivo Kudělka opravdu silný!Byl jsem teď pracovně v Čechách a vyšetřil jsem si několik dní,abych zde navštívil další podvedené klienty ETH.Prohlédl jsem si Kudělkovci zfušovanou základovou desku /znalcem určenou k demolici/v jedné obci severně od Plzně /foto 1/.Zhotovení desky za víc jak 1/2 mega zálohu přitom Kudělku nic nestála.Dluží za zemní práce bagristovi ze Všerub,dluží kamenolomu Zahrádka za stavební materiál a dopravu,dluží v Městě Toužkov majitelce minihotelu /foto 2/ částku 29 500 Kč za ubytování atd.I na dalších stavbách u Prahy je to stejné.Zfušované torza staveb,dluhy,dluhy a zase jen dluhy!CHtěl jsem konečně také vidět alespoň jeden Kudělkovci dokončený dům a tak jsem začal v Příbrami,kde měla poslední podnájem na ul.Průběžné jeho dcera,které popstavil dům.Po vyhodnocení informací z evidence obyvatel,informací z internetu a fotografii z archivu geniálního stavitele /foto 6 až 9/ jsem se dostal do obce Velké Přílepy na okrese Praha Západ.Zde na ulici Saifertova č.p.667 stojí dům manželů Jelínkových.Dům vypadá na první pohled celkem slušně,ale při detailnějším pohledu je vidět standartní fušeřina firmy ETH.Vyměnil jsem si informace se sousedy a dělníky z protější stavby,které po jejich ověření
opět využiji.Je vysoce pravděpodobné /dům dostavěn v roce 2004/,že jsou zde investovány peníze z vytunelované firmy KMP Ospol a mízí zde i naše peníze /foto 3,4 a 5/.Život v uzavřeném satelitním městečku zbohatlíků něco stojí.Při obědě v místní restauraci jsem se dozvěděl od starousedlíků,kteří tyto zbohatlíky nazývají "rozmazlenou naplaveninou",další informace.
Všechny poškozené /někteří z nich již podali žaloby na soud/jsem přesvědčoval,aby současně podali i trestní oznámení pro podvod.Všichni to přislíbili.Takže Ivo Kudělko,žalob a tr.oznámení přibývá,dluhy stále rostou a PČR konečně začala dělat to co měla udělat už dávno.A nakonec ještě dvě špatné zprávy.U firmy Euromac jste po sérii dalších fotek a informacích o policejním vyšetřování i přes Vaše "uvádění na pravou míru" skončili.Z dalšího tr.oznámení podaného na mne tentokrát pro pomluvu opět nic nebude.Máte asi hodně starosti a v hlavičce se Vám to nějak plete při tvrzení,že Vám zasílám výhružné SMS /policie má zatím k dispozici pouze ty odeslané z mobilu patřicího ETH/,že Vás vydírám a požaduji 5 000 000 Kč jako odškodné a podobné nepodložené nesmysly.Pokud moji obecnou zmínku v jednom mém příspěvku o využití informací o milenkách a nemanželských dětech vztahujete na sebe pak máte asi máslo na hlavě a nečisté svědomí.
KK karel Kaspercik @karel.kaspercik338To je pomalu na trest smrti, pardon, doživotí.....
Ale vážně. Předpokládám, že Vám nejde asi jen o onen trest, ale o Vaše peníze. Jak jste postupovali, abyste podchytili všechen majetek oněch podnikatelů a hlavně ty, které převedli na spřátelené osoby a firmy? Pokud ne, tak jsou Vaše snahy marné. Tihle zlatokopové nakonec dostanou potvrzení, že jsou buď duševně a nebo nevyléčitelně nemocní....
Všem kdo se zajímají o stavby realizované ETH vřele doporučuji čerstvý /i když hodně starý/případ,který najdete v přihláškách insolvenčního rejstřiku.Dne 13.03.2009 přijal KS v Ostravě pod zn.KSOS 38INS 5341/2008 insolvenční návrh na ETH Kopřivnice,která měla po převzetí 1.zálohy dne 13.7.2007 postavit poblíž Prahy rod.domek.Ivo Kudělka z investora do konce října 2008 vytahal na zálohách přes 2 000 000 Kč!!Součástí návrhu jsou fotografie této nedokončené stavby a dokonce i znalecký posudek.Dosud zveřejněné fotografie staveb ETH v okolí Ostravy jsou slabým odvarem toho co "vypotili" Kudělkovci na této stavbě a jaký nepořádek po nich zbyl.Součástí návrhu je i dopis Ivo Kudělky /přikládám v příloze/,kde se vymlouvá,že stavbu nemůže dokončit,protože je proti němu vedena mediální kampaň a byli pomluveni u dodavatele EUROMAC,který jim odmítl dodávat další díly na stavbu.Samozřejmě požaduje další peníze na údajné dokončení.
Ivo Kudělka samozřejmě opět jen mlží a lže,když tvrdí,že to v Euromacu již vysvětlili /nevím jak chce okecávat zaslané fotografie a videozáznam/a čekají na jejich reakci.Ivo Kudělka má zřejmě opět smůlu.Můj syn je právě v Belgii a tak jsem mu již přeposlal "čerstvé"fotografie této stavby s tím,že se na zpáteční cestě ve výrobním závodě Euromac opět zastaví,předá jim tyto další fotografie a zjistí jaká je skutečnost.Já se také chystám navštívit některé stavby ETH v Čechách a budu se snažit jejich majitele přesvědčit,aby rovněž i oni podali tr.oznámení,kterými v mém případě Ivo Kudělka nešetří.Po fiasku s údajně ukradeným lešením na mne podal tr.oznámení tentokrát pro pomluvu.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikzacina to mit grády.
Stejný osud poškozených klientů jiné stavební firmy.
http://www.ceskatelevize.cz/program/cern…
Taky bych řekl,že to má smysl podat tr.oznámení i kvůli 50 000kč.I když už ty peníze asi nikdo z nás neuvidíme,ale nesmíme dovolit,aby jim to prošlo bez trestu.A každá i zdánlivě malá věc,může pomoct dostat Kudělky do vězení.Kudělkové už se nesmí dostat k tomu,aby zase mohli tahat z lidí peníze.Ti dva rádoby podnikatelé,by měli tak nanejvýš makat v Tatře u pásu,tam by snad nic nezk......
Samozřejmě,že má smysl podat trestní oznámení i pro 50 000 Kč.I to je dost peněz!Nic to nestojí na rozdíl od soudní žaloby,kde za další peníze získáte pouze potvrzení o dluhu,který stejně nikdo nevymůže.Na Kudělky "dojel" i jejich další spolupracovník.Po Ing.Pelcovi /stavební dozor/se kterým zítra probíhá stavovský soud bylo zahájeno disciplinární řízení i s fenomenálním projektantem Ing.Čunkem /viz.foto/.Vlak se konečně rozjíždí a je třeba přikládat do kotle.
Pane Modrovič,
pokud chcete podat tr.oznámení tak ho pošlete přímo na Krajské ředitelství PČR v Ostravě,odbor hospodářské kriminality,Na Hradbách 23,Ostrava.Věc šetří kpt.Ing.Bc.Blažena Onderkova pod č.j.KRPT-584/TČ-2009-070081.Táto informace je i pro všechny další podvedené.Trestních oznámení na Kudělky je už hodně a konečně se nám podařilo věc odebrat jednomu policejnímu lemplovi z Nového Jičína,který ve věci nic nedělal,protože byl podřízený pana B.,kterému Kudělkovci v Odrách stavěl dům.I on už je ze stavby jako všichni ostatní vyhnal,protože proč riskovat kariéru pro dva nenapravitelné podvodníky!?Nenechte se zmást naší údajnou nečinnosti na TZB.Na Kudělcích makáme tvrdě dál a spolupracujeme i s dalšími podvedenými a dokonce i Kudělky okradenými firmami,které rovněž podávají tr.oznámení.Kudělkovci prostřednictvím TZB nemusí o všem co podnikáme a připravujeme vědět.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikdobrý den, zajímalo by mne zda se do uredniho boje s Kudelkovic family pustili i ti "padesatitisicovi" klienti nebo jen majitele vetsich skod. Jsem jeden z tech 50000 akorat nevim jestli ma v nasem zarucene pravnim state smysl se o tyto penize snazit soudni cestou. A kolik takovych zaloh vybrali. Ono by se v tomto jednani pravdepodobne daly najit znamky umyslneho podvodu. Diky
Dobrý den.Bohužel musím říct,že patřím k těm nešťastným,kteří se rozhodli stavět s firmou Ecothermhaus.V této chvíli si nechávám dělat posudek na vyčíslení škody.Předběžně to odhaduju na 500 000kč.Vím,že je mezi vámi mnoho těch,kteří přišli o daleko větší částky.Já jsem zaplatil poslední zálohu na stavbu v říjnu 2008.Když se teď dodatečně dozvídám a dočítám některé informace,je mi jasné,že už tehdy museli Kudělkové vědět v jakém jsou srabu a i přesto si zálohu nechali vyplatit.Stavba měla být dokončena v červnu 2008.I když pořád slibovali,že příští měsíc už to dodělají,zůstalo vždy jen u slibů. Stavbu se snažím dokončit svépomocí,ale s manželkou na mateřské a dvěma dětma,to půjde opravdu těžko.Jen chci vzkázat oběma Kudělkům,ať si nemyslí,že to nechám jen tak.Udělám vše proto,aby byli ,,po zásluze odměněni".A proto v případě potřeby nabízím případné svědectví v podaných žalobách na Kudělky a osobně na ně žalobu taky podám.Jsou to totiž lháři,zloději a podvodníci.
Můj kontakt tel. 603 915 608 email r.modrak at seznam.cz
Uz jsem toho chtel nechat, ale kdyz vidim, co za perly se tu stale vyskytuji, tak jeste jednou:
NIKDY, opakuji NIKDY se nedavejte dohromady s nicim, co se jmenuje Ecothermhaus, eventualne Kudelka. Za nehorazne penize dostanete otresne odfusovanou sopu na drevo, dostavenou tak zhruba do 1/2. Pak budete zoufale shanet nejake dobraky, kteri by vam z toho paskvilu udelali neco jakz takz obyvatelneho.
Videl jsem stavbu made in Ecothermhaus na vlastni oci a mel jsem pocit, ze se mi to zda. Parta postizenych ze zvlastni skoly by odvedla lepsi praci.
Vic asi nemam co dodat.
PB Petr Brok @petr.brokzdravim, uz jsem tu dlouho nebyl a zjisil jsem ze Kudelka family uz je podle zdejsich prispevku opet v koncich? Snad na furt a ne jako kdyz meli K+M ospol... (nebo tak nejak) A tak me napada kde maji ted vlastne sidlo. Ze by jsem se vsichni z klubu pratel Kudelkovic family tam sesli a konecne jim rozbili huby.. To asi nevyjde, ale je to kraaasna predstava :-))
Asi by to fakt chtelo tohle placani uz ukoncit.
Ecothermhaus je uz zrejme definitivne po smrti (a dobre tak), trestni oznameni uz byly podane a pokud vim, tak Kudelkovce uz vyhnali ze vsech staveb, na kterych prasili technologii nizkoenergetickych domu.
Oni si sice urcite zase neco zalozi, ale baraky uz to asi nebudou. Spise bych to tipoval na nejaky obchod s mrkvi, nebo treba pohrebni sluzbu.
Receno uz asi bylo vsechno a zbytek je jen ztrata casu. Kdo ty baraky videl (ja taky...), tak uz ma nazor stejne jasny.
Co se to stalo?Je zde nějak mrtvo.Kdepak je náš nejlepší, nejdokonalejší a nejchytřejší mistr a hacker Karel?
Karle neopouštěj tuto diskuzi, my tvé příspěvky úplně hltáme.
Tak tuto diskuzi bych odstranil celou! Vážení, jste-li alespoň amatérští odborníci, divím se každému co se v této diskuzi vyjádřil! Zpětným pohledem na vaše odborné diskuze, mě vaše názory a rady staví do úplně jiné roviny!
Tolik měsíců, né-li roků strávených ,,prací" na tomto portálu, jste si tímto v celku dobře pohřbili!
FF fut fut @fut.futachjo
Kasperčíku!!! Laskavě mi netykejte a nenazývejte mě zdrobnělým křestním jménem. Nikdy jsem s Vámi husy nepásl. Je zbytečné se distancovat od příspěvku , které jsem nenapsal a nepodepsal, i když tady je možné všechno. Naposledy jsem psal svůj příspěvek 4.12.2008. Již tehdy neměla tato diskuze význam ani úroveň.
Aleš Kudělka
No, jak tak pozoruji ty blafy, kterymi to tady zahltil, tak se da rict hezky cesky jen jedno: Kudelkovi uz definitivne jeblo...
Takze co asi zaverem?
Pokud mate zbytecne tri miliony, v pristich peti letech nepotrebujete nikde bydlet a bavi vas tahanice po pravnicich, neni lepsi volba nez Ecothermahaus.
PB Petr Brok @petr.brokBroku Broku, jsi úplně vedle...kdyby to tady snaživý pan K. nenechával promazávat,přečetl by sis to komplet, takto jsi úplně mimo mísu :-D Mistr Kudělka už se tu dávno nevyskytuje, to ti ostatně podle IP adresy na požádání ověří pan K.,největší počítačová kapacita na Moravě. Dále - firma o které mluvíš už neexistuje,takže pan K. ztratil veškerou motivaci do života a upřímně nikdo netuší,co teď bude dělat :-))) Buď si to hodí,nebo si najde jiný smysl života,to už je jedno,každopádně nás tady všechny připraví o skvělou zábavu,a to nás mrzí nejvíce ;-)
Jak je vidět Kudělkovci již nemají práci a tak Alešek provokuje a zřejmě se dobře baví na portálu TZB.Jen 19.01.2009 vypotil více příspěvků než ostatní diskutující za poslední dva měsíce!Jsou sice od různých autorů /Karel Kasperčík,István Tölökö,Oleg Tabakoff,Mirek Spáčil atd./,ale mají společnou IP adrsu přidělenou společnosti MIRAMO s.r.o.Další příspěvky /autoři Karel Kasperčík,Gejza Čonka atd./ odesílány z IP adresy přidělené společnosti Master Internet s.r.o.Takže Alešku,internet není tak anonymní a vše dořešíme,až k tomu dozraje čas.Doufám,že si všichni všimli,že redakce portálu již odstranila moje údajné příspěvky,které nebyly odeslány z mé IP adresy a věřím,že v tom bude pokračovat.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikOpravdu si naivně myslíte, že pan Alešek, jak jej tady láskyplně nazýváte, pobíhá po okolí, aby Vám z různých IP adres posílal příspěvky?? :-DDDD
PS: přispívání do diskuzí je věcí veřejnou a právem kohokoli.IP adresa je obyčejná věc,tím nikoho neohromíte.Pokud Vás to pobuřuje,není problém použít anonymizér :-D Stačí říct...
tak jsem to dokoukal a muj zaver:
kazde prase ma sveho reznika je to jen otazkou casu.
ti policajti co si od panu Kudelku nechali stavet domy,tak v jejich kuzi bych tedy rozhodne byt nechtel - obecne se tomu rika korupce.to pro ty mene chapavy :-(
ve filmu se rika - joker nesmi vyhrat.
osobne a mou rodinu nikdo nemuze podplatit.k tomu jsme vedli i svoje deti.jestli to dela pan Kudelka jinak je to jeho vec.mam hodne znamych vsude,ale nikdy bych jejich dobrocinnosti NEZNEUZIL ve svuj prospech !!!jde mi jen o rady.
ten kdo ten film nechape,tak at si to prevede EMOCE - STAVBA a hned mu bude jasno,jak to funguje a zrejme ne jen u nas :-(
vsem lidem chci vzkazat jen to,ze kdyz chodite k volbam,tak volte hlavou a s budoucnosti VASICH DETI !!!!!!!!!!!!
mohli by jsme my strasi dopadnout spatne,ale je to ve vychove.
jen me mrzi,ze ti co sem chodi uz hodne dlouho a jsou tu neustale,tak maji bobky.mel jsem za to ze vas aspon podpori.
bohuzel svaton tesco se moc nevyznamenal,asi mu jde o jeho koryto jako Jokerovi :-(.ty ostatni nevyjimaje.
neverim,ze by nekdo ze zoufalstvi na tomto poratle lhal.kdyz neco rikam,tak rikam pravdu a je to tak.
svaton tesco a jemu podobni meli nalitnout panum Kudelkum.
Vasárnaprany hosszabb meccsek és kiélezettebb Küzel voltak várhatóak, hiszen az első nappal ellentétben itt már cipö azonos képességű csapatok játszottak egymás ellen. A útmutáto ÖkoThermHnüs-E? Elődöntő hatalmas csatát hozott, végig fej-fej Kudielka mellett szerepeltek a csapatok csatájáblából. Végül a rutinos hallodosok megszerezték a győztes pontot amivel a döntőbe jutottak. De a debreceniek salámos is csak dicséret illeti PÁLINKÁS CSALÁD . A magyar döntőért szorítók örömmel láthatták, hogy a másik ágonie az ózdiak vezetnek a sógorok ellen, azonban a meccs vége felé döntetlen lett az állás juhász útmutás. Az utolsónak hitt támadás azonban egy óriási Étkete három pech miatt újoncokat, az ellentámadás Ytong osztrák ponttal zárult az básama törömtötö!! Így elmaradt a Mr.Eggmaster döntő… az elődöntők után azonban fontos megjegyezni, hogy az elődöntőbe jutott 4 csapat szinte azonos képességekkel bír 10°, a két idiőntúli „Káspertsik” nészer-zett győzelem is ezt bizonyítja kutululu.
IT Isztván Tölökö @isztvan.tolokoopravdu jste toho rekl hodne :-((((((((((((
předpokládám,že každý soudný čtenář TZB info pochopí z koho kuchyně pocházejí dva příspěvky o jelitu /snad i ten třetí o vajíčku/ze dne 18.01.2009 i když je podepsal mým jménem.Nemám s těmito nesmyslnými a provokativními příspěvky nic společného.
KK Karel Kasperčík @karel.kasperciktento příspěvek byl redakcí odstraněn
JO jméno odstraněno @jmeno.odstraneno853tento příspěvek byl redakcí odstraněn
V posledních dnech mne kontaktovalo několik jednotlivců i firem u kterých má ETH nějaké dluhy a žádali mne o informace a poskytnutí telefonu či adres na oba Kudělky,kteří jsou najednou nezastižitelní.Jsem rád,že věřitelů přibývá a to i z řad jejich dnes již bývalých THP zaměstnanců,kterým dluží nejen mzdy a odstupné,ale i zápočtové listy.Kudělkovci shrábli v polovině prosince peníze za stavbu v Ostravě Hrabové,zaměstnancům oznámili,že nemají peníze,že jsou propuštěni a sami jsou od té doby k nezastižení.Ani se jim nedivím,když se u jejich dveří střídají exekutoři,věřitele, okradení a podvedení zaměstnanci.PČR v těchto dnech odložila tr.oznámení Ivo Kudělky na moji údajnou krádež jeho lešení a naopak šetří již přes deset tr.oznámení od podvedených klientů.Probíhá šetření na finančních úřadech v Kopřivnici a Praze,správě soc.zabezpečení a dalších institucích.Rozbíhají se další nejen s oběma Kudělky,ale i jejich rod.příslušníky,kteří jim v podvodech prokazatelně pomáhali a před zdárným ukončením jsou kárné žaloby na jejich projektanta a odpovědnou osobu.Samozřejmě i návrhy na insolvenční řízení jsou ve hře,ale vše chce svůj čas.Vždyť jenom sběrem dat o Kudělcích nejen na internetu,ale i v terénu a jejich ověřováním se zabývá několik lidí a např.i nesouvisející informace o milenkách a nemanželských dětech se dají ve vhodný okamžik úspěšně použít.Několikrát jsem na TZB prezentoval,že cokoliv podnikám tak pouze po zralé úvaze a ověření všech informací.Nevyhrožuji žalobami jako Ivo a Aleš Kudělkovi /bohužel k 8.1.2009 na mne zřejmě pro svoji insolventnost ještě žádnou nepodali/,ale s dalšími podvedenými jednám a předáváme k dalšímu šetření ověřené informace včetně fotokopii dokladů.Pokud nám chce někdo skutečně pomoci pak nejlépe ověřenými informacemi a konkretními činy nikoliv "radami" typu -najděte si dobrého advokáta,podejte tr.oznámení,podejte žalobu- atd.Dobrých advokátů máme několik a oni rozhoduji kdy co a jak podat.
Vážení padají zde silná slova. Každý si tu vylévá své srdce. Avšak nechápu co tomu brání aby se ti co jim pan Kudělka něco dluží dali dohromady a podali nový insolvenční návrh?
Už dlouho do TZB info svými příspěvky nepřispěli "socka" ani oba Kudělkové z ETH.Nemají to zřejmě lehké.Zákazky žádné,jde po nich finančák,ŽÚ,sociálka a ke všemu se bouří i vlastní zaměstnanci se kterými oba podvodníci rovněž již nekomunikuji a nechtěji jim proplatit mzdy.S oběma firmama ETH i ETH logistic bylo 30.12.2008 zahájeno insolvenční řízení.Vřele doporučuji si na "insolvencni-zakon.justice.cz" pročíst jejich pracovní smlouvy,vidět jejich mzdové a výplatní lístky!Bohužel pro formální nedostatky bylo insolvenční řízení proti ETH 5.1.2009 odmítnuto.Je třeba pomoci nejen těmto zaměstnankyním,ale i sami sobě a tak bych rád vyzval všechny podvedené klienty,aby se k insolvenčním řízením přihlásili přihláškou na www.justice.cz.Je to jediná možnost jak Kudělky potopit a dostat alespoň pár korun,protože za této situace nelze dluhy vymáhat civilně právní žalobou.
Dobrá rada je ruce pryč od této firmy. Jestli chcete kvalitní dům za peníze, které do toho vrazíte tak rozhodně ne s firmou ETH.
To vypadá že Socka = Kudělkovci,ne??
AS anti soc @anti.soc292Trefil jste to přesně. Stačí se podívat na pravopis. Stejné chyby, stejný styl skládání slov a vět....
Škoda že zde nelze prezentovat ip adresy, hned by bylo každému jasné, kdo je kdo. Jako na livingu.
Tak tak
Tady nepomůže právní systém,
vidím že poškozených je dost.Chce to jednat
Paní Ireno Bačevacová,rád bych se dozvěděl,kde Kudělka opět zasekl sekeru,abych mohl kontaktovat investora a podělit se s nim o zkušenosti s touto firmou.Ozvěte se mi na email karel.kaspercik at seznam.cz
Socko,která chceš bydlet co nejlevněji a nikdy nic neplatit svoji rétorikou a neznalosti velmi silně připomínáte přechytralého Aleše Kudělku,který všechno ví a všechno zná!
Samozřejmě,že žádný znalecký posudek od ČKAIT neexistuje,protože táto profesní komora má zcela jiné poslání.O jaké poslání jde je zřejmé z přiloženého sdělení o zahájení disciplinárního řízení s jedním z těch,kteří svým razítkem a podpisem kryli podvody a zlodějny ETH.Druhým bude Ing.Čunek,který 10.12.před vstupem na komisi ČKAIT skutečně vypadal jako by šel ke katovi /nepříjde sice o hlavu,ale jenom o razítko/.
Znalecký posudek samozřejmě existuje /a nejen na naší stavbu/,ale nevidím důvod jej zveřejňovat a prozrazovat Kudělkům a nějakému anonymnímu pisateli jeho závěry a osobní data!Stále však platí moje nabídka,že komukoliv umožním prohlídku díla zkázy Kudělkovců /zatím této nabídky využil pouze jeden člověk mimo těch se kterými jsem v osobním kontaktu/a předložím všechny doklady včetně znal.posudku.Stačí si domluvit schůzku na mém emailu,který jsem na TZB již několikrát uvedl.
Autor: petr kocina
Datum: 21.06.2006 06:59 odpovědět upozornit redakci
jinak ten projekt vam mohu zaslat.mam ale jen stavebni cast v el. podobe.zbytek je na papirech a cekam jen na stavebni povoleni.projekt vzduchotechniky nepotrebuji.stejne je to tak specificka zalezitost,ze v praxi se to bude chovat naprosto jinak nez na papire.
:-\ :-\ :-\
...Boha jeho...mama moja stará...masakr...pokud někoho zajímá celý divadelní výstup pana Kociny, může se podávat do archívu https://forum.tzb-info.cz/103190-kdo-por…
Pane Kocino, asi před rokem a půl jste mi sliboval zaslání projektu pro stavební povolení za deset tisíc, potom jste napsal, že jste se spletl a že to není 10 tis. Kč ale celkově 25 tis. Kč. To, co jste mi poslal, potvrdilo očekávání naší projekční kanceláře. Nic neřešící DWG prokótované výkresy pouze stavební části pro stavební povolení typově hrozného zděného domu s drobnými nuancemi, tak 2. ročník konstrukčního cvičení SPŠ za 3-. Bez návaznosti na další profese. Ten Váš projekt nemá dle posouzení odborníku hodnotu ani těch 10 tisíc Kč. Pro pana Lichnovského - dejte si pozor, není projekt jako projekt. Dejte si pozor na podlézavé ceny. Kvalitní a profesionální projektant - architekt dodržuje honorářový řád, jelikož ctí svůj cech a nemusí se podbízet. Je to stejné, jako srovnání vzdělané japojské gejši s levnou šlapkou z Perlovky.
Pane Kocino, vy jste amaterský nadšenec, který vše zvládá sám a věřím, že nepotřebujete projekt na nic, a jen doufám, že ty instalované trubky na vzduchotechniku nejsou z PVC.
Žádám dále pana Kocinu, aby vždy napsal, co svým projektem myslí, co vše v něm bylo, jak byl obsáhlý. Esteticky pokleslou kvalitu neposuzuji, protože bych musel být vulgární. Přece jen spolupracujeme s architekty, tak jsme na určitou estetickou a štábní kulturu zvyklí.
OK Ytongový odborník Kocina @ytongovy.odbornik.kocina149Nechcete se jít bavit někam jinam, nebo nám vysvětlit, jak Váš příspěvek souvisí s tématem této diskuse, tedy firmou EcoThermHaus, případně jejími klienty, resp. bývalými klienty?
Přečetla jsem si celou diskusi, na kterou jste zde umístil odkaz, ale nějak mi ta souvislost chybí. Děkuji.
Zveřejňuji další dokumenty , kde dokládám že Karel Kasperčík je lhář.
První dokument je vyjádření vedoucího odboru Frýdku Místku. Zde nám odpověděl na náš dotaz, že na stavební místo nebylo vydáno stavební povolení a že bylo zahájeno řízení o zastavení stavby a odstranění stavby. Z toho si ale Kasperčíci nic nedělají již teď mají hotovou uzavřenou stavbu a pokračují dále.
Druhý dokument se nám podařilo sehnat náhodou. Ten byl adresován přímo Pavlu Kasperčíkovi , nikoliv nám a to v datu 26.6.2007. Dokazuje že Karel Kasperčík je lhář , když tvrdí že nevěděl že neměli vyřízené stavební povolení, bohužel pro něho to věděli moc dobře, ale i přesto započali výstavbu základové desky atd. V tomto dokumentu se píše že úřad Paskov má tento pozemek určen k výstavbě v územním plánu až po roce 2015.
AK Aleš Kudělka @ales.kudelka469To se nám začíná nějak dramatizovat. Je vidět, že Vás ten drobný hendikep, z průmyslové školy, nijak nepoznamenal. Tedy samozřejmě z pohledu nezávislého pozorovatele.
Nedávno jsem byl svědkem "nuceného" odstranění stavby a nebylo to nic pěkného. Je to samozřejmě bez náhrady a na materiálu se toho většinou moc netrhne.
Děkuji pane Kasperčíku za toho přerostlého puberťáka, beru to od Vás jako poctu. Přece jenom mám 30 let, takže puberta by byla fajn.
1/ Již nejsem podrážděný, již sem si zvyk na Vaše STBácké praktiky a jiné chuťovky.
Doufám že úspěšně využijete všechny nasbírané informace o našich osobách.
Jen mě udivuje, kde berete ten čas aby jste zjišťoval můj prospěch ze střední školy atd.
Můžete si doplnit další kolonku – Aleš Kudělka - číslo obuvi 8.5
2/ zveřejňuji jen ty dokumenty, kterými dokládám Vaši lež.
Ano plnou moc od Vás máme a to z toho důvodu abychom mohli obesílat správce sítí atd.
Jinak platí to co je napsáno ve smlouvě o budoucí smlouvě.
Asi Vás překvapím, ale s mým otcem si nelžeme, tak jako určitě vy se svým synem.
Já o plné moci samozřejmě vím, nikdy jsem to nezpochybnil. A výpověď smlouvy?
Jaké? To se mému otci nedivím že se divil. My žádnou smlouvu o realizaci díla podepsanou s Vámi nemáme. Já jsem Vám podepsal převzetí Vašeho dopisu, to je vše.
3/ pokud jste podal další trestní oznámení, nedá se nic dělat, budeme muset znovu podat vysvětlení a vše uvést na pravou míru. Já si za svými slovy stojím.
4/ nikoho jsem nenazval blbci, jen sem diskutoval na toto téma s panem Kocinou.
5/ Umíte hezky vše přetočit, já sem kontaktoval reportéra Knitla, sjednal jsem si s ním schůzku. Tu potom reportér zrušil,a poprosil, abych mu vše vysvětlil telefonicky, že se to pokusí zařadit do vysílání. Po odvysílání reportáže nám sdělil, že již nemá zájem o schůzku a naše vyjádření. Samozřejmě vše řešíme dál.
6/ Souhlasím s Vámi že tento portál má sloužit pro řešení technických věcí.
Tak tedy k Vašemu dotazu, jak jsme uložili stropnice , když byla provedena betonáž po okenní překlady.
Pane Kasperčíku, uložili jsme je dle Příloha č1.
Stropnice se pokládá pouze s 5 cm přesahem, tudíž leží pouze na vnitřní straně tvárnice.
Beton s tím vůbec nesouvisí.
AK Aleš Kudělka @ales.kudelka469Pane Aleši KUDĚLKO,
nezbývá mně než se opět zeptat?
To Vaše osoba odborně způsobilá za výkon Vaší výborné a skvělé firmy (pan PELC) opravdu dovolila stavět u pana Kasperčíka bez stavebního povolení???? To nemyslíte vážně. Školy nemám ale nejedná se už tím pádem o provádění stavby v rozporu se stavebním zákonem ( stavět načerno - pro Aleše Kudělku ) ze strany tak odborné a skvělé firmy jako je ETH s.r.o.? Pokud jste to psal opravdu vy ( mimochodem dá se to zjistit ) můžou to orgny činné v trestním řízení považovat jako podání vysvětlení s přiznáním? Já jen tak na okraj.
A že zrovna Vaše firma začala stavět bez smlouvy? ( Vaší standartní smlouvy, kterou sepisujete s klienty o zálohách?
Těším se opět na odbornou odpověď ze strany ETH s.r.o.,
která mně jako laikovi a potažmo možnému klientu objasní Vaše nezdary a postupy při výstavbě RD na klíč.
Mějte se všichni,
Jan Bedlivý
Ostatní skutečnosti:
- Usnesením Okresního soudu v Novém Jičíně ze dne 14.10.2004, č.j. 53 Nc 2163/200419 nařídil soud exekuci proti povinnému Ivo Kudělkovi, bytem Kopřivnice, Sportovní 912/13 podle rozsudku Okresního soudu v Novém Jičíně ze dne 29.4.1998, č.j. 8 C 283/97. Provedením exekuce je pověřen JUDr. Vlastimil Porostlý soudní exekutor Exekutorského úřadu Ostrava.
Exekutor vydal dne 20.10.2008 exekuční příkaz sp. zn. 069 EX 941/04-1 k uspokojení pohledávky oprávněného VÍTKOVICE, a.s. se sídlem Ostrava, Ruská 2887/101 postižením obchodního podílu povinného Ivo Kudělky společnosti EcoThermHaus s.r.o. se sídlem Kopřivnice, Záhumenní 1151 IČ: 258 69 647.
Zapsáno: 23.října 2008
Máte pravdu pane Kocino.Vše skončí u soudu.Já ještě zveřejním plnou moc a další doklady o tom za co si nechal Ivo Kudělka zaplatit a dál nehodlám již marnit svůj čas neustálým vyvracením lží Aleše Kudělky nebo mu přes tento portál sdělovat co který z mých synů dělá.Pokud chce tyto informace získat,ať se snaží tak jako já.Já např.vím i jaký měl prospěch na střední škole a mnoho dalších samozřejmě ověřených a užitečných informací z jeho života.Stejně tak mám zmapovanou kariéru jeho otce nejen za jeho působení v Tatře Kopřivnice.Znovu opakuji,že TZB by mělo sloužit především k řešení technických problémů /např.by mohl Aleš Kudělka vysvětlit na co položili stropní panely,když ve svém příspěvku tvrdí,že vybetonovali obvodové zdivo jen do výše okenních překladů,nebo proč odmítají vrátit zálohy klientům za práce,které nikdy neprovedli a již neprovedou/a výměně zkušenosti nikoliv k prezentaci pomluv a napadání diskutujících.Pokud někdo věří Aleši Kudělkovi a pochybuje o autentičnosti mnou zveřejněných fotografiich může si na naší stavbě v Paskově kdykoliv na vlastní oči,s vlastním metrem a úhelníkem ověřit jak "perfektně"staví ETH.Samozřejmě mu předložím i všechny písemné materiály.Stačí se den nebo dva předem domluvit na mém emailu - karel.kaspercik at seznam.cz
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikTo s tím šťouráním v minulosti (prospěch na střední škole) jste asi trochu přehnal, nemyslíte? Trochu to degraduje váš problém a další vaše vyjádření pak nepůsobí moc důvěryhodně. Není to již o jádru problému, ale o boj v osobní rovině. Je to jen můj názor a nemá to nic společného s tím, kdo z vás má pravdu. Vzhledem k účelu těchto stránek, raději zůstaňte jen u technických záležitostí.
PS: Možná jsou to emoce, nebo naštvanost, ale i tady platí "mluviti stříbro, mlčeti zlato"....
Aleši Kudělko,z Vaších podrážděných reakcí je vidět,že jste v koncích.Pokud zveřejňujete část smlouvy proč také nezveřejníte plnou moc,kterou si Váš otec vyžádal pro vyřizování územních rozhodnutí a ohlášení stavby?Proč úřady adresovaly svá vyjádření na Ivo Kudělku a vždy uváděly,že jedná v zastoupení na základě plné moci?Nemůžu za to,že si s otcem lžete navzájem!Vy nevíte o plné moci a on se zase divil,že jsme Vám vypověděli smlouvu,což jste zase podepsal Vy.Urážíte a obviňujete všechny okolo sebe aniž si ve své zlobě uvědomujete jejich možné následky.Právě včera jsem předal státnímu zastupitelství tr.oznámení pro pomluvu,které jste se dopustil zveřejněním nepravdivých informací ve své předchozím příspěvku.Pouze doufám,že i svá další obvinění jste schopen doložit.Svými neuváženými výroky bohužel škodíte pouze sám sobě.Domníváte se,že úředníci na Obecním úřadě v Paskově se nachají od přerostlého puberťáka nazývat blbci?
A na závěr pouze poznámka k relaci v rozhlase.Váš otec měl možnost se k ní vyjádřit celé 3 týdny!Ozval se až když zjistil termín vysílání.Neměl však snahu se vyjádřit,ale pouze se dožadoval,aby se reportáž stáhla.Po reportáží alespoň víte jakou máte pověst nejen u svých klientů a svých bývalých spolupracovníků,ale i na úřadech v Kopřivnici.
Jste ubohý lhář, proti Vaši lži je jednoduchá obrana. Dokumenty které existují.
1/Příloha č.1 - výňatek ze smlouvy o budoucí smlouvě, kde je jasně napsáno kdo zajišťuje stavební povolení a také je zde uvedeno na co je určena Vaše záloha 50 tisíc. Rozhodně ne na vyřízení stavebního povolení.
2/ Vy mě Kasperčíku nemůžete urazit, vymýšlíte si hlouposti abyste zakryl pravdu. Mezeru v zeměpisu nemám. Ano vím že parcela spadá do k.ú Paskov , ale Paskov spadá pod stavební úřad ve Frýdku –Místku. Přikládám vyjádření stavebního úřadu Frýdek-Místek Příloha č.2
3/ trvám si na svých slovech, základovou desku jste si postavili sami, a slibovali jste nám že stavební povolení nám předložíte do 14 dnu. Věřili jsme Vám, nemysleli jsme si, že vše děláte bez stavebního povolení. Byli jsme důvěřiví a naivní. Ostatní Vaše připomínky jsou bezpředmětné a nemá cenu na ně reagovat.
4/ Bohužel jsem neměl možnost do této reportáže zasáhnout, ale již jsme provedli kroky, které vyvrátí Vaše křivé vyjádření v této reportáži. Je zbytečné se dohadovat kdo má pravdu. My nepoužíváme lži, ale jasné dokumenty.
5/ Co k tomuto dodat, nestaral bych se o Vaše odpady, kdyby jste je nenavážel pravidelně v neděli večer před naši kancelář. Viz příloha č.3 – odpad z vaší stavby, poté co jste provedl ořezání štítových stěn. Příloha č.4
6/ V tomto případě se Vám omlouvám pokud se pletu, ale určitě nejjednodušší zjištění pravdy bude, když zde napíšete kde Vaši synové pracují. Samozřejmě vše jde velmi jednoduše zjistit.
Mému otci se nic neplete, tu reakci pokud si Vy už nepamatujete, jsem psal já Aleš Kudělka.
7/a/ Bohužel i z Vašich fotek jde vidět, že k prolomení okenního překladu došlo při betonáži.
Nad otvorem jde vidět rameno betonpumpy. To samé platí při vykřivení okenního sloupu.
Pokud by došlo k prohnutí před betonáží, ptám se tedy proč jste to hned neopravili, nepodstojkovali. Podstojkování jste provedli jen narychlo ytongovými tvárnicemi, protože již překlad byl zalet betonem. Jste podvodník a lhář.Příloha č.5 a 6
b/ Ano my jsme započali pokládání stropnic a výztuh, ale jak sám jste napsal, již jsme toto nedokončili. Pokud jste si betonoval strop sám, doufám že jste si veškeré výztuhy doplnil. Nesvádějte proto prosím chybějící výztuhy v zabetonované desce na nás.
Kasperčíku jste lhář a na ostatní bahno které tady píšete nemá cenu ani reagovat.
tak jsem si ten porad poslechnul.doporucuji vsem.docela silny kafe.ted uvidime jak se k tomu postavi statni organy.
PK petr kocina @petr.kocinaBravo pane Kasperčík za první úder Kudělkovskému klanu.
Pro ty co neslyšeli pořad v rádiu, uvádím odkaz na záznam http://www.rozhlas.cz/praha/audio/_audio…
No konečně se někdo od Kudělku po dlouhé době ozval!!Je to sice jen syn Aleš,ale tatínek má již jiné starosti.Původně jsem na další lži již nechtěl reagovat,ale musím alespoň v bodech.
1/ Váš otec si nechal zaplatit za vyřízení územních řízení a ohlášení stavby což zpočátku na základě plné moci dělal,ale nedokončil a byl to on,kdo nás přesvědčoval,že má vše vyřízeno.
2/ Máte plnou pravdu,že naše parcela není v územním plánu města Frýdku Místku určena pro výstavbu RD.Máte však velké mezery v zeměpisu,protože naše parcela je v k.ú.Paskov a ten není součástí Frýdku Místku a v jeho územním plánu je parcela určena k individuální výstavbě RD.
3/ k zádrhelu nedošlo proto,že jste odmítli bez stavebního povolení /zřejmě máte na mysli ohlášení stavby/ stavět,ale proto,že jsme Vám 4.8.2008 ke dni 28.08.2008 vypověděli smlouvu.Teprve počátkem září jste "na usmířenou" začali navážet a instalovat stropní panely a Váš otec ještě 2.10.2008 před PČR tvrdil,že je to jeho stavba a on jí chce dokončit.Bohužel 15.09.2008 jsem na stavbě vyměnil zámky a Vaše věčně opilé dělníky ze stavby vykázal,protože se mi vůbec nelíbil jejich způsob armování /byly zveřejněny fotografie/.
4/ veřejně jste mne v mediich pomluvil tvrzením,že Vám rozesílám výhružné SMS.Doufám,že jste si je jako důkaz pro potřeby PČR uschoval.Já jsem Vám ani otci žádnou natož výhružnou SMS neposlal.Naopak mám ve schránce dvě výhružné SMS z mobilního telefonu Vaší firmy.
5/ o likvidaci naších odpadů ze stavby si nedělejte zbytečné starosti.Hlavně se postarejte o ty svoje,které Vaší dělníci po sobě u nás zapoměli uklidit.
6/ Nevím zda čerpáte své zaručené informace na rádiu Jerevan,ale Vaše informace o tom,že spoléhám na pomoc druhého syna,který je na vysokém postu u PČR ve Frýdku Místku je zcela mimo mísu.Stejně jako Vašemu otci se už ty informace v hlavičce nějak pletou.Já jsem žádného syna u policie nikdy neměl a nemám.
7/ k Vaším zveřejněným fotografiim pouze toto:
a/ překlad nevydržel a prasknul vlastní vahou ještě před betonáží stropu protože v něm nebyla žádná ocelová výztuž /budete mít možnost si to přečíst i v posudku/.
b/ byli to Vaší dělníci kdo pokládal stropní panely,kdo neodborně prováděl montáž ocel.výztuh a kdo podpíral strop stojkami.
c/ byli opět Vaší dělníci kteří se za účasti Ivo Kudělky snažili 2.10.vytháním stojek o stržení čerstvě zabetonovaného stropu a celé stavby.
Nesvádějte svoji své vlastní diletanství na neodbornost jiného.Mohu Vás ujistit,že teď se o stavbu starají skuteční odborníci,aby pomohli napravit Vaše chyby.Pokud jste takový
odborník přes stavby jak se prezentujete,proč nejste odpovědnou osobou za firmu?Proč si stěžuje na to,že objíždím Vaše zákazníky a dokonce je obtěžuji?Vadí Vám,že jsem dal dohromady několik lidí a své kroky proti Vám koordinujeme?Nebyl na začátku a iniciátorem celé kauzy právě Váš otec?Kdo podal 30.09.2008 první oznámení?Kdo podal 2.10.2008 první tr.oznámení?Kdo vyhrožoval žalobou s 5 000 000 Kč odškodněním?Tak na co si Váš otec teď stěžuje?Já teprve na Vás a Vašeho otce tr.oznámení budu podávat,protože na rozdíl od Vás nestřílím od boku,ale po zralé úvaze a důkladné přípravě.Chápu Vaše současné potíže,ale bude jich bohužel jen a jen přibývat.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikDobrý den všem zůčastněným,
Zdravím Také pana Kasperčíka. Určitě se Vám ozvu. Jen něco pracovně řeším a nemám teď čas dát dohromady taky nějaké skvělé a splenditní materiály o ETH s.r.o. ( mimochodem dle zákonů naší banánové republiky, abych je nepřipravil o zakázky a klientelu, tak musím říci, že odbornou a skvělou firmu,)
Pane Aleši KUDĚLKO,
to Vaše osoba odborně způsobilá za výkon Vaší výborné a skvělé firmy (pan PELC) opravdu dovolila stavět u pana Kasperčíka bez stavebního povolení???? To nemyslíte vážně. Školy nemám ale nejedná se už tím pádem o provádění stavby v rozporu se stavebním zákonem ( stavět načerno - pro Aleše Kudělku ) ze strany tak odborné a skvělé firmy jako je ETH s.r.o.? Pokud jste to psal opravdu vy ( mimochodem dá se to zjistit ) můžou to orgny činné v trestním řízení považovat jako podání vysvětlení s přiznáním? Já jen tak na okraj.
Těším se opět na odbornou odpověď ze strany ETH s.r.o.,
která mně jako laikovi a potažmo možnému klientu objasní Vaše nezdary a postupy při výstavbě RD na klíč.
Mějte se všichni,
Jan Bedlivý
Karle Kasperčíku, již jste toho napsal dost a já jsem Vašim jednáním donucen do této diskuze také přispět. Bohužel tato reakce je velmi opožděná, neboť jsem čekal na oficiální stanoviska úřadů. Nebudu a nechci tady psát, jako Vy, výplody Vaší fantazie. Napsal jste toho tady mnoho, a proto všechny vaše výmysly a vykonstruované obvinění budu vysvětlovat úplně někde jinde. Chci jen uvést pár zásadních bodů k této kauze.
S vaší osobou, tj. Karlem Kasperčíkem, naše firma nemá nic společného.
Veškeré dodávky a dohody byly prováděny s Vaším synem Pavlem Kasperčíkem, jakožto investorem a majitelem pozemku údajně určeného pro výstavbu RD.
Proto veškeré Vaše chování a činy proti naší firmě, budeme brát jako Vaší osobní iniciativu a proto budeme podle toho k tomu také přistupovat.
Hlavní problém na stavbě Pavla Kasperčíka v Paskově je nevydané stavební povolení a dokonce ani jeho parcela není v územním plánu města Frýdku-Místku určena pro výstavbu .
Pan Pavel Kasperčík se svým otcem nás vyzvali k výstavbě RD se slovy, že vše mají vyřešeno, dotaženy veškeré přípojky na parcelu a postavenou základovou desku a stavební povolení nám předloží do 14 dnů. My jsme navezli materiál na stavbu a začali stavět první patro. Jednalo se pouze o polystyrénové tvárnice sestaveny do sebe tzv. nasucho. Takže v případě problémů by bylo možno tuto stavbu rozložit zpět na jednotlivé díly. Vyzvali jsme tehdy Pavla Kasperčíka o předložení stavebního povolení , abychom mohli provést betonáž.
Stavební povolení nám nepředložil a začal nám vysvětlovat jak moc spěchá, aby celá stavba byla do zimy hotova a že stavební úřad ve Frýdku Místku povolení již vydal. Jedná se jen o nedorozumění úředníků v Paskově a Frýdku –Místku. Betonáž jsme tedy v dobré víře, že Pavel Kasperčík mluví pravdu provedli po okenní překlady. Poté jsme dovezli materiál pro výstavbu stropu a 2NP.
A tehdy došlo k zásadnímu zlomu celé situace. My jsme odmítli pokračovat dále bez stavebního povolení ,což se nelíbilo otci Pavla Kasperčíka a začal neuvěřitelný tlak, výhružky, nadávky, posílání všemožných i nemožných kontrol na naší firmu, objíždění a obtěžování našich zákazníků i dodavatelů. Bohužel stavební úřad města Frýdku-Místku v této věci nic nekoná a pan Pavel Kasperčík si najal další firmu, která pokračuje na jeho černé stavbě a předpokládám že tato firma , jako my ani netuší že staví bez povolení.
Dále bych chtěl touto veřejnou cestou vyzvat Karla Kasperčíka aby zanechal anonymních výhružných sms, čmárání fixem po našich autech a návozu odpadu ze stavby svého syna před naši kancelář. Protože pokud Vám Vaši stavbu někdo dodatečně zkolauduje budete potřebovat doklady o likvidaci odpadu.
Nechci se pouštět do spekulací jako pan Karel Kasperčík ohledně naší firmy, justice a policie ČR, ale myslím si že jeho síla pramení z velké opory svého druhého syna , který pracuje na vyšší pozici u policie ČR ve Frýdku –Místku a jeho pocitu, že on má vždy pravdu, který získává jako učitel odborného výcviku v Ostravě. A nakonec se potom můžete bít do prsou a vykládat všem, tak jak to dělá Karel Kasperčík , že stavební úřad na něho nemá, že mu dá stejně jenom 2 000 Kč pokutu.
A na závěr přikládám foto stavby po naši betonáži do úrovně okenního překladu, kde jde vidět neprohnutý překlad, rohový sloup je rovný. Výklenek na přední straně je vystaven dobře a dodatečně přijde ještě obložit 5 cm polystyrénem, protože úhlové díly mají menší šířku. Betonáž stropu si prováděl sám Pavel Kasperčík a to neodborně, bez stavebního povolení a jakéhokoliv stavebního dozoru a zkušeností s tímto stavebním systémem. Fotky stropu které tady Karel Kasperčík ukazuje, svědčí o tom že jsme pozastavili práce na této stavbě a Pavel Kasperčík poté pokračoval sám a nikdo neví zda doložil všechny potřebné výztuhy stropu. Dále při vlastní betonáži stropu nepodstojkoval okenní překlady, které se mu poté zákonitě prohly a došlo tím k vykřivení rohového (okenního) sloupu. A druhá fotka ukazuje jak se krásně staví i na černo s posvěcením od stavebního úřadu Frýdek-Místek a Paskov, který má okna kanceláře přímo s výhledem na tuto stavbu.
19.11.2008 bude vysílat Český rozhlas Praha II od 8,30 do 9,00 hodin pořad o podvodech firmy Ecothermhaus.Opakování bude na regionální stanici Českého rozhlasu Ostrava tentýž den od 17,00 hod a pak ještě několikrát zkráceně během víkendu.Hned potom začneme pracovat na příspěvku pro TV.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikdiky.naridil jsem si budika :-)
marek marek si usetril spousty penez.mel by vam podekovat.
TV bude mit podstatne vetsi silu.
Dlouho jsem hledal firmu blíž místa bydliště která staví s tvarovek. Nadšen že jsem našel jsem začal s nimi komunikovat. Po tom co jsem tady přečetl rychle pryč
svaton.tesco - samozřejmě,že jak plná moc tak smlouva existuji.To pouze Ivo Kudělka tvrdí,že je nemá.Stejně tak před PČR tvrdil,že nemá "odstoupení od smlouvy".Když jsem mu ji ukázal i s jeho podpisem o převzetí tak mu došel dech a výmluvy.
Paní Markéto Krejčíčková,jsem rád,že jste se sama ozvala.Já Vás totiž již delší dobu v Bělé hledám.Vaší složku jsem zahlédl u Kudělku v kanceláři a tak jsem přišel i rozestavěnému domu na ul.Pod lesíkem /je kolem něho trubkové lešení/.Domníval jsem se původně,že jde o Váš dům,ale sousedé mi dali kontakt na majitele pana Kubánka z Poruby /tel.603 810 451/a řekli mi,že dům mu staví ETH již třetím rokem!!Pokud chcete můžete si prohlédnout i náš dům v Paskově,můžu Vám ukázat další v Hrabové i jinde /já jsem jich zatím navštívil 8 a můžu být rád,že jsem ty darebáky včas ze stavby vyhnal,protože to co jsem viděl jinde je hrůza/.Můj email najdete v některém ze starších příspěvků.
objevily se potíže se skenerem.Dopis Kudělky odešlu zítra z jiného PC.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikUveřejňuji dopis od Ivo Kudělky.
Hodně drahý podvodníku Ivo Kudělko,
Vaše drzost je skutečně bezbřehá,přesto rád vyhovím Vašemu přání a otiskuji Váš dopis na internetu,aby "všichni ostatní" věděli s kým mají tu čest a co za gaunery podporují.Zřejmě Vám již teče do bot,máte potíže s konkursem na Váš podíl ve firmě,s dalšími exekucemi i spolupracovníky a tak to máte v hlavě poněkud popletené,ale "všichni ostatní" a zvláště Vámi podvedení a okradení si jistě sami udělají obrázek o tom,kdo je křivý,neseriozní,bezpáteřní,kdo koho vydírá,kdo lže,kdo krade,kdo je gauner a komu skutečně vznikla škoda.Vyhrožováním soudem,tr.oznámením,pravidelným fotografováním naší stavby,pomluvami u sousedu či rozesiláním výhružných a sprostých SMS mým rod.příslušníkům mne rozhodně nezastrašíte.Možná Vám to fungovalo u jiných podvedených klientů,ale v tomto případě to fungovat nebude.Mám přehled o tom,kolik jste podal na své bývalé klienty tr.oznámení,soudních žalob,komu jste již vyčísloval údajné škody a jak vše dopadlo.Stejně tak dopadne i Vaše křivé obvinění z krádeže lešení,které jste si ze stavby sám odvezl.Mám v evidenci a pravidelně objíždím všechny Vaše současné stavby a starám se v jejich okolí o řádnou reklamu Vaší bývalé firmě.Na avizovanou žalobu se dokonce těším,protože jsem zvědav jakou čest a dobré jméno má podvodník s 15 letou praxi,který je samý dluh a exekuce.Nejde přitom pouze o dluhy zveřejněné v centrálním registru dlužníků,ale např.i dluhy autoservisu Lichnovský či MěÚ Kopřivnice ze kterého jste se vystěhoval tak rychle,že jste zapoměl zaplatit nájem.Chápu Vaše rozhořčení.Zdroj bezpracných příjmů vysychá,ochránci z PČR se odvracejí,kompetentní úřady Vám konečně začaly šlapat na prsty,bývalý společník Ing.Marták s Vámi již nechce mít nic společného,Ing.Pelc a Ing.Čunek Vám vděčí za své existenční problémy u ČKAIT a zanedlouho se budete mít možnost i Vy vyjádřit např.i k padělání veřejných listin.Zatím jsme Ivo Kudělko pouze v zahřívacím kole závodu v jehož cílí Vás nepochybně čeká kriminál a já pro to udělám vše co bude v mých silách a finančních možnostech,aby skuteční gauneři /a tím myslím i Vašeho syna/neměli mezi poctivými podnikateli místo.
Domnívám se že,"všechny ostatní" kterým jste svůj dopis určil,by určitě více než Vaše neustále vyhrožování a urážky zajímalo kdy se vyrovnáte s věřiteli a hlavně Vaše vyjádření ke zde zveřejněným fotodokumentacím Vaší firmou zfušovaných staveb což by mělo být především předmětem a náplní tohoto diskusního fóra.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikTaková perlička,mne nazval Ivo Kudělka (oslovení pan se mi příčí ve spojení s jeho jménem používat a už vůbec ne pan podnikatel) neslušnou a nevychovanou, když jsem mu napsala SMS, že je slušností zvednout telefon, když mi někdo opakovaně telefonuje, případně mu zpětně později zavolat. U slušných lidí je toto ale samozřejmostí. To bych ale chtěla po Kudělkovi hodně, protože je to samozřejmostí opravdu jen u slušných LIDÍ. Vůbec se nedivím, že Vás obvinil, že jste mu něco ukradl. My jsme zase neoprávněně užívali jeho věc, jen si nakonec nevzpomněl, co že to vlastně užíváme. On se asi nudí, finančích prostředků má od nás všech k dispozici taky dost a tak se snaží, abychom si jich užili alespoń nějakým způsobem a tak se snaží každému otrávit život, jako by toho poškození klienti měli málo. Já to ale nevzdám. Doufám, že budeme všichni nakonec odměněni alespoň tím, že budou všichni po zásluze potrestáni.
Pane Kocino,udělejte si zcela čestvý obrázek o naší justici!Dne 29.4.1998 byl okr.soudem v N.Jičíně pod č.j.8C 283/97 odsouzen Ivo Kudělka k zaplacení pohlédávky a.s.Vítkovice,ale exekuční příkaz byl vydán až 20.10.2008!!!Když jsem si následně projížděl některé firmy na internetu tak jsem mezi jejími dlužníky opět nacházel firmu Ecothermhaus a Ivo Kudělku s následnými exekucemi.Proč se i tyto "čerstvější"exekuce neobjevily na stránkách justice a nevarovaly nás?Pohár zřejmě již přetéká a tak Kudělkovci vyměnili na dveřích kanceláře tabulku s názvem firmy a po otci převzal podvodnícké řemeslo syn s novou /koupenou/firmou,kterou přejmenoval na EcoThermHaus logistic.A věřitelům i exekutorům se mohou dál vysmívat.
Pokud tento příspěvek bude číst i ten kdo se podepsal jako Jan Bedlivý,ať se mi ozve na můj email-karel.kaspercik at seznam.cz.Rád bych si s nim vyměnil informace,které není třeba ventilovat přes portál TZB.
Ano pane Bedlivý,máte pravdu!Gauneři mají v této zemi zelenou a chrání je nejen zákony,ale i policie a justice.Máte také pravdu,že na každé prase se jednou voda uvaří.Já jsem tak nasr.ný hlavně drzostí Ivo Kudělky,který na mne podává tr.oznámení pro krádež,že nebudu litovat peněz ani času,abych podvodníka,zloděje a bezcharakterní bytost /označení člověk se mi příčí/ opařil co nejdříve.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikje to bes a hruza v teto republice nad vymahatelnosti prava.
to je prave to,ze justici nikdo na nohu neslapne.totiz ani nemuze a tak to vypada jak to vypada :-(((
Dnes jsme odeslali firmě Euromac 2 sérii fotografii našeho zfušovaného domu s průvodním dopisem přeloženým do francouzštiny,aby viděli jakou "reklamu" jejich výrobkům Kudělkovci v ČR dělají.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikdobry :-))
je videt,ze se snazite.preji vam zdarny konec i kdyz v nej pochybuji.kdybych mohl pomohu vam.
problém byl s rozlišením a kapacitou. Ale již by to mělo jít.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikjedno foto max. kapacita pro odeslani 1MB.
Taky jsem měl na stavbě lemply, zedníky jsem seznamoval s olovnicí, ale tohle je fakt síla.
Tohle mi postavit, tak bych si asi něco udělal. Udělal bych si ze dřeva kyj a zabil bych je :-) (jak praví CIMRMANI)
Upřímnou soustrast a hodně štěstí při jednáních a soudech.
Bohužel fotky podpěr stropu a razítka autorizovaného inženýra hned vedle kóty stropu 1,89m se nepodařilo umístit.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikjak se nepodarilo umistit ?!?!
nelze - nebo kde je problem.
kdyz tak to zaurguji.
2. pokračování fotodokumentace
1/ snad to ten strop udrží 2,3/ 3,5m "překlad" se bez armování musí zákonitě vlastní váhou zlomit 4,5/ chybějící armování 6/ "stavitel" s údajnou 15-letou praxi
pokračování fotodokumentace
1-6/ nějak se nám to uvnitř stavby rozjíždí
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikjak tohle chcete srovnat mi bude zahadou.
uz jsem videl ujety steny od podlahy o cca 7cm.moc se stim zednici neparali.osekali cihly a bylo.nastesti to byly SI,tak to slo.co tomu rekne ale izolace je uz otazka druha.
tohle je spis zraly na zbourani.takovou praci na stavbe vidim prvne.stavebni dozor by potreboval zavrit.
Pro snadnější přístup k fotodokumentaci RD v Paskově jsme se rozhodli pro zveřejnění přímo na tomto diskusním fóru. Původní odkaz na fotodokumentaci ecothermhaus.blogspot.com zůstane aktivní jako záloha pro případ opakovaného odstranění negativních příspěvků.
1/ celkový pohled 2,3,4/ nějak to na základovce nepasuje 5,6,7/ zemská přitažlivost na této stavbě nefunguje
Další série fotografií, za kterých je zřejmé, že střecha je dokončená a do domu nemá kudy zatékat. Také si všimněte např. prohnutého překladu nad garážovými vraty.
Vyústěné odpady v pokoji a obývacím pokoji byly pomocí kolena zavedeny do obvodové stěny, namísto provedení nápravy vybouráním a znovu provedením. Tím vznikl problém, jelikož po provedení podlahy budou kolena buď trčet z podlahy, nebo v případě, že se podlaha provede vyšší, dojde nejen ke zvýšení nákladů, ale také ke kolizi s dveřmi na terasu, resp. se všemi dveřmi a navíc nebude dodržena min. světlá výška 2,5m. Také si povšimněte provedení izolace proti vodě a radonu, provedené rozvody kanalizace zajisté projdou zkouškou těsnosti.
1/ odpad v pokoji
2/ odpad v obývacím pokoji + provedení izolace proti vodě a radonu
3/ provedení izolace proti vodě, zatéká do domu, plíseň
4/ provedení odpadu WC
5/ provedení odpadu pro sprchový kout (foto-nákres doplněn níže)
6/ chybějící tašky u střešního okna
7/ nedokončená střecha okolo komínu
8/ provedení odpadu sprch. koutu-nákres
JJ Jana Jana @jana.jana940tohle se jen tak nevidi.
Zveřejňuji zde slíbené fotografie naší stavby, ze kterých je zřejmé provedení přípojky vody a elektro bez podsypu, nedodržení vzdáleností mezi přípojkami atd. (celkově nebyla dodržena projektová dokumentace-chybí např. ještě jeden kabel elektro, …). Dále je zde zřejmé, že původní základová deska byla zhotovena menších rozměrů, což bylo dodatečně napraveno „přílepkem“, čímž ale vznikl problém s kanalizací, která vyústila v obývacím pokuji a pokoji v přízemí, namísto v obvodové stěně. Firma namísto toho, aby znovu zateplila základovou desku, ponechala bednění a výkop zpět zahrnula. Nám zástupce firmy tvrdil, že toto bylo provedeno, abychom měli jak napojit terasu. Až později jsme zjistili, že byla špatně zhotovena základová deska. Navíc byl pro zateplení použitý nevhodný polystyrén.
1/ přípojky elektro a vody
2+3/ základy
4/ základová deska
5/ „přílepek“ základové desky
6/ ponechané bednění namísto zateplení
JJ Jana Jana @jana.jana940je to docela silny kafe.
1 a 5 bych si nelajznul ani u sveho domu.
Dále je zde zřejmé, že původní základová deska byla zhotovena menších rozměrů, což bylo dodatečně napraveno „přílepkem“, čímž ale vznikl problém s kanalizací - ty foto mi tam nejak chybi :-(
dodelavat zakl. desku prilepem je totalni nesmysl.to vam proste casem praskne a stavet na to nosne zdivo by si snad nedovedl predstavit ani brouk Pytlik ci PAT a MAT.
pokud by jste na to chtela stavet,garantuji vam,ze ten barak casem praskne !!!!!!!!!!!!!!
ja jen valim voci co vsechno se da na stavbe udelat za zmetek.to uz jsem videl pomerne hodne,ale tohle je opravdu silny kafe.
Dnes večer zveřejníme další serii fotografii.
Jak jsem slíbil zveřejňuji stručnou historii stavby mého syna v obci Paskov doplněnou prezentaci fotografii tohoto „díla“ Kudělkovců.Za 60 let svého života jsem se ještě nesetkal s tak bezcharakterním člověkem jako je Ivo Kudělka.Pohár mé shovívavosti přetekl dnes okolo 10,00 hod.kdy jsem dostal zprávu,že na stavbě jsou zřejmě zloději.V 10,30 jsem byl spolu s hlídkou PČR na stavbě,kde policie vyzvala osoby ukryté v domě,aby vyšly ven.Zjistilo se,že to jsou tři Kudělkovi dělníci,kteří přelezli plot,vyrazili deskami zajištěné okno a začali rabovat stojky podepírající strop,který jsme vlastními silami a prostředky zabetonovali,aby do otevřené stavby konečně nepršelo.Ačkoliv se PČR snažila vše přišlo v niveč.Nikdo se žádného trestného činu nedopustil,protože při tom nepřekonali překážku vyšší jak 1,8m / plot 1,4m a okno 1,7m/.Nikdo se nedopustil obecného ohrožení ani poškozování cizí věci,protože se čerstvě zabetonovaný strop zatím nezřítil a žádná škoda zatím nevznikla a vše je v rovině občanskoprávní.Rozumí někdo takovým zákonům chránicím zločince?!Kudělka sice vyhrál první bitvu,ale vyhlášenou válku nevyhraje,protože protivníků má už příliš mnoho.Navíc mi Kudělka sdělil,že jeho právnička už zpracovává na mne žalobu pro poškozování jeho cti a dobrého jména firmy což si cení na 5 000 000Kč!!Na něco takového už musí mít člověk hodně silný žaludek a notnou dávku drzosti. Dne 24.3.2007 převzala Firma Ecothermhaus od mého syna plnou moc a zálohu 50 000 Kč na vyřízení územních rozhodnutí a ohlášení stavby jim vybraného typového RD typ DT 152.Po roce nám Ivo Kudělka sdělil,že vše má již vyřízeno a jakmile složíme další zálohu ve výši 400 000 Kč ihned začnou stavět.Zálohu syn složil v polovině března 2008 s tím,že Ivo Kudělka přislíbil dokončení hrubé stavby na již vybudované základové desce do 6 týdnů po složení zálohy,nejpozději však do 15.06.2008,ale nic se celé dva měsíce nestavělo /jednou zabloudil kamion ve Francii,pak ve Francii naložili jiné panely a musely se vracet,pak měl kamion problémy na neexistujících hranicích,následně měl poruchu a panely se musely překládat,nakonec řidič popleta složil panely na jiné stavbě a další výmluvy.Stejný repertoár výmluv jako u dalších podvedených klientů.V polovině května se po nesčetných urgencích konečně dorazil kamion s několika panely Euromac a po 14 dnech „začala“ výstavba.Dva pracovníci za 2 směny postavili obvodové zdi do výše 2,7m a za další dva dny sestavili schodiště.Pak nastala 6 týdnů dlouhá /náhlá nemoc zedníka/ pauza pro kterou nebylo možné postavit 3m dlouhou nosnou příčku a na ní položit stropní panely.Příčku jsem vyzdil na vlastní náklady a pak se nám podařilo Kudělku přinutit,aby dovezl další materiál a konečně zalil betonem alespoň obvodové zdi.To se stalo 14.7.2008 kdy pro změnu Aleš Kudělka opět přislíbil,že zbývající materiál ihned doveze poté co jeho dělníci položí stropní panely a my doplatíme zbytek ceny díla tj.dalších 700 000 Kč.Krátce po složení této zálohy mi Ivo Kudělka sdělil,že jsem na něho zlý a pořád si na něco stěžuji takže si mám dům dostavět sám a přestal komunikovat.Dotazem ve výrobním závodě jsme zjistili,že Ivo Kudělka dodnes /30.09.2008/ žádné další panely neobjednal ani nezaplatil přesto,že na ně inkasoval 1 150 000 Kč.
Problém této firmy dnes vidím v tom,že původní typové projekty,které si zákazníci vyberou „upravuje“diletant Aleš Kudělka tak,aby se oproti původnímu projektu co nejvíce ušetřilo / v našem případě očesal původní projekt o dva balkony,4 střešní okna a několik dalších oken,ale cena za dílo zůstala stejná/ a Ing.Čunek se pod tyto nesmysly pouze podepisuje coby odpovědný projektant.Další problém je,že odpovědná osoba Ing.Pelc pouze firmě za úplatu propůjčil své jméno,aby se společnost mohla registrovat.Dnes jsme díky Kudělkům ve stavu,kdy jsme si téměř všechna územní rozhodnutí vyřizovali a vyřídili sami přesto,že na ně i na ohlášení stavby dostal plnou moc i zaplaceno Ivo Kudělka,ale téměř nic nevyřídil a navíc nás začal ještě vydírat a vyhrožovat!
A nyní ke stavbě samotné.Při první návštěvě stavby jsem zjistil,že dělníci staví podle dokumentace na zcela jiný dům!Včas jsem je zastavil a druhý den si přivezli správnou dokumentaci,ale nastal problém,protože Aleš Kudělka chtěl uhradit již nesprávně nařezané panely.Další problém byl,že dělníci stavěli podle dokumentace ve které byla uvedená výška místnosti v přízemí jen 1890 mm!I nekvalifikování dělníci uznali,že chodit v domě v předklonu není možné a přidali panely do výšky 2,75m dodali.Ivo Kudělka v tom opět žádný problém neviděl,pouze konstatoval,že scházející panely budu muset doplatit,protože oni dovezli pouze tolik panelů kolik je uvedeno v dokumentaci.Při pokládce stropních panelů pak došlo k celé řadě incidentu.Když jsem přišel na stavbu tak se dělníci právě chystali zkracovat stropní panely,protože měli opět výkresy jiného typu domu u kterého nebyl balkon.Opět jsem za Kudělky a Ing.Pelce řešil jejich neschopnost a nezájem.Zcela evidentně nekvalifikovaní dělníci nechápali proč požaduji dodat do betonu armovací železo,když ho můžou zpeněžit ve sběrných surovinách.Nechápali proč chci,aby ocelové výztuže byly přes celou délku mezi nosnými zdmi a hlavně na balkoně a byly podloženy nikoliv volně položeny přímo na bednění,proč požaduji u Kari sítí jejich přeložení a položení po celé ploše podlahy,když oni to takto přece dělají všude a ještě jim nic nespadlo.Nechal jsem celé armování předělat,ale Kudělkovi „odborníci“přijeli a distanční podložky pod výztužemi odstranili,protože Ivo Kudělka jim to nařídil,ase ušetřil beton.Aleš Kudělka „jako odborník“ tvrdil,že na strop stačí 5 cm betonu,protože Kari síť strop i balkon bezpečně udrží!Poslední kapkou však bylo,když se vlastní vahou zlomil při pokládce polystyrénových stropních panelů „překlad“ nad oknem a dveřmi na terasu.Ivo Kudělka již moje výčitky na jeho fušeřinu neunesl a na stavbu již své dělníky neposlal.Abych mohl ve stavbě pokračovat musel jsem za 50 000 Kč nechat jejich „dílo“ opravit a následně strop před nastávající zimou nechat zabetonovat.To co na fotografiích vidíte stálo syna 1 150 000 Kč /jedná se čtyři obvodové zdi do výšky 2,7m na již připravenou základovou desku a položení polystyrénových stropních panelů,které již Kudělkovci díky bohu nestihli zabetonovat.Na výstavbu 2.NP nám nechal Ivo Kudělka navozit na stavbu převážně zbytky panelů z jiných staveb a rozlámané panely,protože věděl,že stavbu tak jako mnoho jiných již nedokončí.Můj syn přišel „jenom“ o 1 150 000 Kč, protože Kudělkovci své dílo zkázy nestihli dokončit.Můžu pouze litovat ty jejichž „stavby“ jsem osobně viděl a kteří přišli díky podvodníkům Ivo a Aleši Kudělkovým nejen o peníze,ale ještě mají starost co s rozestavěným torzem domku,který se pomalu,ale jistě rozpadá a který již nikdo neopraví a nepovolí v něm bydlet.
Jsem připraven komukoliv /mimo Kudělky,kteří je také vlastní /po předchozí domluvě předložit všechny doklady dokládající výše uvedené skutečnosti,poskytnu i další fotodokumentaci a videozáznamy případně umožním si stavbu osobně prohlédnout.Předpokládám,že Ivo Kudělka jak předeslal vše označí za lži a pomluvy. Šlo by pouze o tvrzení proti tvrzení a proto ty fotografie dokládající,že o žádné lži a pomluvy nejde,ale jde o podvod a fušeřinu.Na Ivo Kudělku samozřejmě podávám tr.oznámení hned pro několik tr.činů a nechám znovu prověřit přes státní zastupitelství v Ostravě dle mého soudu zcela evidentní neoprávněné a násilné vniknutí do objektu.
Fotografie budou dnešním dnem postupně zveřejňovány na adrese: http://ecothermhaus.blogspot.com
pouze několik vzkazů pro diskutující:
Svaton.tesko - nechci se oipakovat po paní Königové,ale kdo hledá najde.Já mám v ruce hned dvě čerstvé exekuce z KS v Ostravě,další najdete na stránkách různých firem např.KM Beta,betonárky,stavebniny.
Petr Kocina - máte pravdu někteří lidé se Kudělky asi bojí.Sám jsem našel a kontaktoval jednoho klienta,kterému Kudělka staví již třetím rokem dům ve Staré Bělé a je proto celé vsi už na posměch.Sdělil mi,že nechce mít žádné problémy s Kudělkou a že se stavbou ani tak moc nepospíchá.Před měsícem jsem přes e-mail oslovil paní Hyklovou-dodnes neodpověděla.Další klient z Oder mi při osobní návštěvě dokonce rozmlouval podání tr.oznámení,protože údajně těžko prokážeme úmysl.Věděl o čem hovoří.Dodatečně jsem zjistil,že je to druhý nejvýše postavený policejní důstojník z PČR v Novém Jičíně.I jeho dům pečlivě sleduji a zveřejním jeho fotografie z konce srpna a září,aby bylo vidět,že některých stavbách Kudělkovci skutečně makajín a to bez předchozích záloh.Poté co mi Ivo Kudělka místo aby si sypal popel na hlavu a snažil se domluvit jen vyhrožuje nemám důvod svůj slib splnit a fotografie ze stavby zveřejním nejpozději do 3.10.2008.Pokud máte zájem můžete mne kontaktovat a prohlédnout si stavbu nacházející se v obci Paskov osobně.
Pavel - díky za kontakt a adresu.Už jsem prošlapal větší polovinu Hrabové,abych Vás našel,protože Vaší složku jsem zahlédl u Kudělky na stole.Hned zítra se na Vaší stavbu přijedu podívat.Nabídka učiněna panu Kocinovi platí i pro Vás.Do Paskova to máte z Hrabové 5 minut autem.
KK Karel Kasperčík @karel.kasperciktohle bude zajimava kauza.
zacina to sledovat cim dal tim vic lidi :-)
Moje nejčerstvější zkušenost s Ivo Kudělkou je následující:
Měl jsem již dost slibů obou Kudělků a tak jsem se natvdo dotázal jak naložili s mými penězi.Aleš mi odpověděl,že je investovali do nákupu materiálu pro můj dům a vše je uloženo v jejich skladu.S dalším podvedeným klientem jsem 25.9.2008 již v 6,30 stál před tímto skladem.Přijel Ivo Kudělka i ihned po vystoupení z auta po mně začal hysterický řvát,ať okamžitě vypadnu,že se mnou nemá o čem jednat,dům mi nedostaví protože,jsem na něho podal tr.oznámení a vyhrožoval mi,že na mne podá tr.oznámení on sám.Dostali jsme se tak od milých úsměvu a kávičky před podpisem smlouvy až téměř k fyzickému násili.Ve skladě žádný materiál samozřejmě nebyl/mimo stavební sutě a nepotřebného harampádí/.Tím však vystoupení Ivo Kudělky neskončilo,protože mi moji příbuzní volali,že jim přišly od Ivo Kudělky pomlouvačné SMS zprávy na moji osobu.Já jsem zatím na tyto dva vypečené podvodníky tr.oznámení nepodal /spletl si to zřejmě z druhým přítomným podvedeným,který tr.oznámení již podal/ale učiním tak velmi brzo a nepodám pouze jedno,ale hned i další pro pomluvu.Mám připravenou fotodokumentaci "výsledku práce" Kudělkovců,kterou zveřejním 11.10.2008.Nejsem totiž hulvát a podrazák typu Ivo Kudělky a proto svůj slib mu daný,že do 10.10.2008 nebudu nic podnikat,aby mohl své dosud nesplněné závazky realizovat splním i když vím,že je to pouze ztráta času.Pak se rád "pochlubím" dílem za 1 150 000 Kč.
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikto se pochlubte hned !!! je to predmet dolicny a verejny. u soudu vam to pomuze.
TZB vam doda i k soudu veskerou diskuzi k ecothermhausu o tom nepochybujte.pro TZB to neni problem.
sice nemusi stat TZB na vasi strane,ale doda vam veskerou dikuzi okolo nich :-)
zatim mi to pripada,ze se lidi boji :-((,ale je to proti nim a pro kudeklovi.
vsichni co jste byli poskozeni se ozvete!!
ubezpecuji vas,ze tyto veci ctou tisice lidi denne !!! i kdyz to nekomentuji.bud nemaji zkusenosti nebo maji strach a to je spatny.proto jme byli vsichni 40 let v komunismu :-((
inet je velka zbran proti temto SMELINARUM, vyborna propagace pro ty co si odvadeji svoji praci kvalitne.
o par firem bych vedel a jsou opravdu spickovy i svym jednanim :-)
Vážení klienti firmy Ecothermhaus s.r.o.z Kopřivnice,chci Vás informovat,že s několika podvedenými klienty z okolí Ostravy jsme dohodli s Českým rozhlasem a redakci České televize v Ostravě natočení pořadu o praktikách této firmy a připravovaném dalším tunelu.Chceme tím varovat případné další zájemce o stavby RD před touto firmou,která pouze inkasuje zálohy a žádnou stavbu nedokončí nebo dokonce ani nezahájí.Chceme tím také upozornit dosud slepé státní orgány,že je načase otce a syna Kudělkových řešit.Není přece možné,aby podvodník firmu s téměř 100 000 000 Kč dluhem zrušil,založil si novou a v podvodech nerušeně pokračoval.
Je rovněž podivné,že několikamiliónové dluhy u finančních úřadu po celé ČR tyto úřady neřeší a PČR v Novém Jičíně podaná trestní oznámení odkládá.Kdo další je ochoten vystoupit /třeba i anonymně/před kamerou nebo poskytnou fotodokumentaci své "stavby" mne může kontaktovat do poloviny října 2008.
V rámci objektivního pohledu na podnikání pánů Kudělků chceme dát prostor před kamerou nejen oběma "podnikatelům",ale i těm spokojeným klientům jako je např.ředitel PČR v Novém Jičíně pan Karel Třetina nebo některý z dalších vysoce postavených důstojník PČR v Novém Jičíně,kterým Kudělkové postavili nebo staví za naše peníze jejich domy.
E-mail: karel.kaspercik at seznam.cz tel: 604 567 236
KK Karel Kasperčík @karel.kaspercikhlavne nezapomente napsat kdy se bude porad vysilat.
Já teda jako nevím, tohle fórum sleduji už delší dobu. Máme totiž v rodině nešťastníka, který se rozhodl stavět s touto úúúžasnou firmou. Může potvrdit, že ta hrůza, která se zde popisuje se raelitě ani neblíží, ve skutečnosti je to mnohem horší.
Ale vrtá mi hlavou jiná věc. Jakékoliv novější příspěvky, které nejsou k Ecothermhausu lichotivé (tedy všechny), jsou mazány. Ba co více, pomalu se ztrácejí i starší příspěvky. Mohl bych vědět proč, případně kdo je za to (a kým) placen?
Děkuji
JF Jan Fiala @jan.fialabyly smazány pouze příspěvky nesplňující "PRAVIDLA DISKUZÍ"
PZ poškozený zákazník @poskozeny.zakaznikProc byly vsechny prispevky smazany? Ona ta pravdepodobne kvalitni firma si odkoupila stranky tzb-info? Nebo uz v teto zemi si lide nemohou ani alespon varovat jeden druhe pred nepoctivosti kdyz uz na ty ktere ty nepoctivosti konaji neni zadny metr? Takhle jim naleti dalsi duverivci a prijdou o majlant.
NP Další nový poškozený @dalsi.novy.poskozenytento příspěvek byl redakcí odstraněn
FM Franta Marek @franta.marektak to by me zajimalo taky
Tato firma mi dostavila dům na klíč dřed 2 lety. Od té doby v něm bydlím bez sebemenšího problému. Jsem spokojen, že dodržela vše, co slíbila, jak rozpočet, tak termín dodání. Za topení a teplou vodu jsem za celý rok za plyn zaplatil lO.4OO.-Kč. Není to super? Mohu ji všem doporučit. Zvláště, přihlédnu-li k tomu, co vše slyším od známých, kteří staví s různými firmami a co s nimi prožívají za negativní zkušenosti.
KT Karel Třetina @karel.tretinatento příspěvek byl redakcí odstraněn
Nevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení
Přihlášení
nebo se přihlaste emailem
Nemáte účet?
Vypadá to, že nejste přihlášen
Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.
Technická podpora
Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.