vytápění a ohřev TUV v bytu 55 m2

vytápění a ohřev TUV v bytu 55 m2

Dobrý den,
v současné době nám vytápění v bytě zajišťují wawky a ohřev TUV karma. Tyto spotřebiče jsou již nevyhovující a proto uvažuji o koupi plynového kotle, který zajistí jak ohřev TUV tak vytápění. Kotel (odtah do komína) bude umístěn v koupelně, pod ním pračka, proto nepřichází v úvahu kombinace kotel a externí zásobník TUV. Projektant nám navrhl kotel Protherm Panther 12 KOO (3,5-11,5 kW), který má být nastaven na 6,5 kW a zásobník 60l umístěný pod kotlem - jak jsem již psala tak tohle řešení nejde. Na internetu pátrám po kotli s podobným rozsahem výkonu s vestavěným zásobníkem TUV, ale našla jsem jen jediný a to THERM PRO 14KX (5-14kW)s 55l zásobníkem. Co si o tomto kotli do takto malého bytu (2-3 osoby, sprchový kout) myslíte a nebo jaký jiný vhodný kotel byste mi doporučili? Děkuji za odpověď

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

28 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.