QAA73 a nastavenie obehoveho cerpadla

Rubriky:

Reklama
QAA73 a nastavenie obehoveho cerpadla

Dobry den,
mam 2-okruhove vykurovanie (1. radiatory, 2. podlaha) a zasobnik TUV, vsetko s kotlom Geminox THRi DC, s QAA73. Program 2. okruhu (podlahovka) je stale nastaveny na utlm (19 st.), 1. okruh ma nastaveny program podla nasej pritomnosti. Ohren TUV je naviazany na program okruhu 1 (riadiatory), program obehoveho cerpadla TUV je podla ohrevu TUV.

TUV ohrievam na 55 stupnov (v utlme je nastavenych 45). Fakt ale je, ze napriklad pocas vikendov nepotrebujem 55 stupnov nonstop - v podstate mi staci hriat na 55 stupnov rano ked vsetci vstavaju a potom zasa az vecer. Cez den by mi bohate stacilo tych 45. Toto by som vedel vyriesit nastavenim zvlastneho programu pre TUV - zatial teda vsetko v poriadku.

Ale: chcel by som, aby aj pocas znizenej teploty TUV bezalo obehove cerpadlo (komfort). A tu zacinaju problemy. Program cerpadla uz nemozem naviazat na pripravu TUV. Trvalo ho nechcem. Jedina ostavajuca moznost je naviazat ho na program 2. okruhu. Lenze ten chcem mat na trvaly utlm. V podtsate ho chcem naviazat na program 1. okruhu - ale to mi QAA 73 nedovoli.

Ma niekto nejaky napad? Vopred dakujem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.