plynový kotel Junkers Eurostar ZE 24-3MFKpro případné zájemce o koupi výrobku JUNKERS, zde jen malá reference toho, jak si tato firma váží svých zákazníků
tento dopis jsem již 2x odeslal v rubrice "chcete nám něco sdělit?" na stránkách www.junkers.cz avšak doposud bez odpovědi
fa. Junkers dne 15.01.2006
Vážení,
v červenci r. 2002 jsem provedl kompletní rekonstrukci topného systému v RD. Odbornou firmou provádějící dodávku a montáž mi byl doporučen plynový kotel Junkers Eurostar ZE 24-3MFK v kombinaci se zásobníkem TUV ST 120-1E, s tím, že se jedná o špičkové výrobky ve své třídě, i když za vyšší pořizovací cenu oproti konkurenci. K mému překvapení se již v květnu r. 2004 vyskytla závada na trojcestném ventilu, kdy v letním provozu při vypnutém topení došlo k ohřívání radiátorů. Závada byla způsobena vadným těsněním trojcestného ventilu, které bylo vyměněno servisním technikem v rémci záruky. Tato závada se však vyskytla opět v listopadu 2005. Na opětovnou výměnu těsnění v ceně 2 x 22,- Kč jsem čekal téměř 2 měsíce, z důvodu pracovní vytíženosti servisního technika. Tato opakující se závada mne stála již 2 celé dny mimo běžnou servisní prohlídku zařízení, celkem ca. 3.000,- Kč a značně snížený komfort užívání zařízení, kdy dochází k ohřevu topného systému v době přípravy TUV. Zajímalo by mne, jak se k tomuto problému staví fa. Junkers a jak ho dodatečně řeší u již prodaných zařízení tohoto typu. Zároveň očekávám Vaše doporučení, jak této opakující se závadě na Vašem výrobku předejít. Jistě chápete, že po zakoupení takovéhoto zařízení renomovaného výrobce očekávám kvalitní službu a vysokou životnost a ne opakující se problém způsobený technickým řešením výrobku, jehož poruchovost se přenáší na uživatele v podobě zbytečné starosti a nemalých vícenákladů.
S pozdravem
Pavel Voců