který automatický kotel na uhlí

Reklama
který automatický kotel na uhlí

to musí dělat každému u topení který nemá ekvithermu, já když mám kotel na 78st tak krátkodobě jdu na 56st. když mám otevř. víc než 4 ,ale ta voda TUV je zapojena před 4cest. ale tam se vám to nemůže tak chladit já mám bojler 200l ale on přes noc nahřeje a přes den jen krátkodobě dohřívá než vypne termostat (tuv) čerpadlo bojlerové. zkuste dát ot. čerpadla na 1stupen. já mám prost termostat ale s velkou citlivostí nast.na 0.3st. a jede to dobře,ale samozřejmě uvažuju taky o ekvithermě. Jaký typ máte comfort 03. baviljsem se z technikem z adexu a ten mi ji doporučoval,stojí asi 4300´a servopohon asi2500.mě by jenom zajímalo kde všichni berete jistotu ,že máte Bílinu? Jájsem byl ubezp.,že ji mám taky, nehoří to špatně ale člověk si nemůže být nikdy jistý.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.