Radiatory s malym obsahem vody

Reklama
Radiatory s malym obsahem vody

Dobrý den, obracím se na vás s následujícím problémem. Nedávnou jsem zkolaudoval rodinný dům o jednom podzemním a dcou nadzemních polažích. Zatímco v 1.np mám podlahové topení, ve sklepě a ve 2.np jsem se nechal přemluvit k radiatorum jednoho znamého tuším že belgického výrobce, které jsou "zvláštní" tím, že obsahují málo vody. De facto to jenom mřížky podobné fancoilům pod okny a na nich je nasazen plastový kryt. Zatímco podlahové topení nádherně topí, ve sklepě a v 2.np mám ve všech pokojích zimu jako v psírně. Šéf stavební firmy mě řekla, že je to těmi radiatory, které přestože jsou horké, nedodávají oproti klasickým prakticky žádné teplo a že jediná pomoc je vyměnit je za klasické s větší otopnou plochou. Mě se to zdá těžko uvěřitelné vzhledem ke jménu výrobce,k ceně těchto radiátorů,a k tomu, že mě výrobce ujistil, že jsou vhodné ke kondenzačnímu kotli, ale nenapadá mě také nic jiného. Ještě dodám, že mám kondenzační kotel a 2 okruhy - 1 je podlahovka v 1np a 2. jsou ty radiatory. Ve 2 np je z radiatoru udelana zpátčka v koupelně - samozřejmě zůstává ledová.. Můžete mě prosím někdo říci, zda nemáte podobnou zkušenost popř. poradit??? DIKY MOC.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

50 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.