Radiatory s malym obsahem vodyDobrý den, obracím se na vás s následujícím problémem. Nedávnou jsem zkolaudoval rodinný dům o jednom podzemním a dcou nadzemních polažích. Zatímco v 1.np mám podlahové topení, ve sklepě a ve 2.np jsem se nechal přemluvit k radiatorum jednoho znamého tuším že belgického výrobce, které jsou "zvláštní" tím, že obsahují málo vody. De facto to jenom mřížky podobné fancoilům pod okny a na nich je nasazen plastový kryt. Zatímco podlahové topení nádherně topí, ve sklepě a v 2.np mám ve všech pokojích zimu jako v psírně. Šéf stavební firmy mě řekla, že je to těmi radiatory, které přestože jsou horké, nedodávají oproti klasickým prakticky žádné teplo a že jediná pomoc je vyměnit je za klasické s větší otopnou plochou. Mě se to zdá těžko uvěřitelné vzhledem ke jménu výrobce,k ceně těchto radiátorů,a k tomu, že mě výrobce ujistil, že jsou vhodné ke kondenzačnímu kotli, ale nenapadá mě také nic jiného. Ještě dodám, že mám kondenzační kotel a 2 okruhy - 1 je podlahovka v 1np a 2. jsou ty radiatory. Ve 2 np je z radiatoru udelana zpátčka v koupelně - samozřejmě zůstává ledová.. Můžete mě prosím někdo říci, zda nemáte podobnou zkušenost popř. poradit??? DIKY MOC.