Honeywell CM51

Rubriky:

Reklama
JK Jiří Kliber @jiri.kliber před 17 roky01.01.2007 21:32:00
Honeywell CM51

Vážení, mám asi 4 rokÿ plynový kotel Oceán a regulátor CM51. Nepoužívám programování. V zimě přepnu na hvězdičku a nastavím 7 stupňů, jinak po příjezdu přepnu na Man., tam mám 15 a pak reguluji nastavením Inf.,kotel nechávám zapnutý. roky to fungovalo. Teď kotel jel a vytápěl více dní bez mé přítomnosti, ačkoli byl na hvězdičce. Nesvítí vlevo nahoře plamínek a kotel nevypíná, při přepnutí na Man. nevypne při nastavené teplotě na Inf. Posouváním páčky nahoru a dolů se mi několkrát podařilo , že naskočil plamínek( jinak kotel jede) a sepla se regulace, ale za několik hodin se závada opakovala. Kotel při odjezdu tedy musím vypnout. Asi potřebuji kontakt na nejbližší servis v okolí Ostravy, prosím, poraďte, děkuji, Jiří Kliber

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.