Doporučené složení podlahy, ve které bude podl.vytápění

Rubriky:

Reklama
Doporučené složení podlahy, ve které bude podl.vytápění

Zdravím,
stavím si nový RD a mám jeden dotaz, na který má spousta lidí různý názor. Od základové desky a hydroizolace po čistou podlahu (bez povrchové úpravy - dlažba, plovoucí podlaha) mi zbývá 18 cm. Jaké mi doporučíte složení? Jako beton hodlám použít klasický beton s plasifikátorem, bo na anihydrát nemám prostě peníze. Jde mi o to, jestli má být na lepence položena folie, dále kolik cm podlahového polystyrenu, jak silnou systémovou desku, jestli mám do betonu použít karisítě, jakou tloušťku betonu zvolit.
Také by mě zajímalo, zda je dnes již vyřešen problém s plovoucími podlahami. Někde jsem se doslechl, že se pod ně dává jakási folie, která vodí teplo, tudíž rozdíl oproti obyčejné dlažbě není tak zásadní, jako býval dříve. Děkuji za odpovědi :)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.