Nová trojúhelníková okna - reklamace

Reklama
Nová trojúhelníková okna - reklamace

Dobrý den,
ve čtvrtek nám firma nainstalovala nová plastová okna. Na fotce je jedno z vikýřových které si myslím že vůbec nesedí v montážním otvoru. Před uzavřením smlouvy s firmou jsem je upozorňoval na to, že chci, aby mezera mezi rámem a zdí (trámem) byla max. 1cm. U tohoto okna na fotce je spodní rám okna 4cm od pozednice, vlevo dole se dotýká trámu, vpravo dole cca 2cm od trámu a na vrcholu je asi 7cm mezera. Mezera od spodu se prostě rozšiřuje směrem k vrcholu po obou stranách okna jak je vidět z obrázku. Firma tvrdí že je vše v pořádku. Nevím jestli je toto normální ale předpokládal jsem že když jsou okna dělána na míru notabene pokud znám délku všech stran trojúhelníku nemohu se přeci takhle splést. Mohl by mi prosím někdo poradit, jestli je toto v pořádku nebo jestli existují nějaké normy a tolerance u takto vyráběných oken které definují mezery mezi rámem a oknem. Děkuji za odpověď

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.