Výzva pro stavitele pasivů

Reklama
Výzva pro stavitele pasivů

Dovoluji si použít tento portál k hledání lidi, kteří se chystají stavět nebo již staví dům v pasivním standardu. Chci si s vámi vyměnit zkušenosti, chci slyšet vaše názory.

Já sám jsem nyní ve fázi výběru architekta/projektanta, který by mi udělal projekt, podle kterého nebude problém postavit rozumný pasiv za rozumné peníze.
Bohužel, pokud odhlédnu od čtyř nejznámějších "pasivních" projektantů, setkávám se s nepochopením, s častými mýty, neochotou a dost i s nevědomostí. Opravdu je mi pak trapně, když já, pravidelný čtenář diskuse zde na TZB a "student" veškeré dostupné "pasivní" literatury, ale jinak stavební diletant, mám pocit, že o vhodnosti kčního materiálu pro pasiv bych měl spíš poučovat já projektanta, než on mne.

Hledám lidi, kteří jsou ve stejné fázi, nebo třeba už dále, hledám zkušenosti, názory a možná i vzájemnou podporu, která je v této oblasti pořád dost pořeba.

Prosím ozvěte se mi na jan.123 [zavin] email.cz
nebo přispějte do této diskuse.
Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.