Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
rád bych tímto požádal o radu zda v konstrukci podlah je nutno dát separační vrstvu mezi hydroizolaci (z asfaltových pásů jako např. Bitagit nebo Hydrobit) a izolačním EPS polystyrénem (90mm). Bohužel firma, která mi podlahy prováděla mi tam tuto separační vrstvu nedala (ačkoliv v projektu byla uvedena). Na internetu jsem v nějakém diskuzním fóru četl, že tato separační vrstva brání chemické reakci mezi hydroizolací a EPS. Rád bych věděl zda je to opravdu tak kritické a mám firmu požádat o nápravu. Děkuji předem za jakékoliv komentáře.
zajimalo by me co by jste chtel po tom roce nafotit. nehodlam ale rozkopavat podlahu s topenim,abych se podival…
před 16 roky
Dobrý den, učím se na bakalářské státnice a ve skriptech jsem našla, že separační vrstva je nutná pouze pokud je…
před 16 roky
Dobrý den, jak je to s polystyrenem EPS 100 S při pokládce na hydro izolaci Bitu elast, je zapotřebí také separační…
před 16 roky
13 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení