Kotel Baxi nebo Ariston + 80l zásobník TUV?

Rubriky:

Reklama
Kotel Baxi nebo Ariston + 80l zásobník TUV?

Dobrý večer, opravuju starší barák, resp. jeho 1.patro, celková plocha necelých 50m2, snižuju stropy sádrokartonem+15cm vata, v budoucnu možná dojde na zateplení fasády 5cm polystyren, stávající stěny jsou z děrovaných pálených bloků 300x240x110. Prvně jsem chtěl kotel od Aristonu ACO B 24 BFFI s 45l zásobníkem TUV, ale nevejde se nad schodiště do výklenku (zasahuje moc do schodiště při hloubce 470mm čučí 230mm do mezipatra). Tak se rozhoduju mezi BAXI LUNA HT 1.120 (12kW) a ARISTON ACO 27 RFFI (27kW) + zásobník BDR 80l a teď je otázka jestli bych mohl zkobinovat Kotel BAXI se zásobníkem od Aristonu jelikož 27kW kotel na 50m2 je podle mě nesmysl a Baxi má zásobníky předražené, tenhle jediný od aristonu dostanu do prostoru pod WC.Co včíl? Předem díky za rady.Mimochodem tep. ztráta mi vyšla 5kW

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.