Prosím o radu ohledně střechy - zateplení

Reklama
Prosím o radu ohledně střechy - zateplení

Prosím o radu. Jedná se o nevýtapěnou chatku - užívání květen- září s možností el. přímotopu. V budoucnu vybaveno sprch koutem, WC suché.
Mám skladbu střechy - směrem zhora: plech-maxidek, latě a kontralatě, difůzní fólie, krokve, jsem laik ale je zřejmě větraná neboť na hřebenech respektie mezi hřebenem a plechem je taková pěnovka s dírami a dole u okapu je mezera se zábranou jen proti ptactvu.

Moje prosba o radu zní : jaké materiály - cena- použít pro zateplení, jakou případně vzduchovou mezeru /stačí 2cm/ a zda by bylo nejednodušší použít jako podhled sadrokarton.

Ještě možná stupidní dotaz : viděl jsem tzv odvětrávání ve štítové stěně. Slouží to k provětrání prostoru nad stropem? (strpní sadrokarton všetně izolace). Nevím snad to slouží k odvětrání.

Díky za odpovědi jsem laik.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.