Dřevostavba + hydroizolace

Reklama
Dřevostavba + hydroizolace

Přijela firma a udělala mi rámovou konstrukci. Základová deska se jim nezdála moc rovná vůči konstrukci, kterou přivezli, tak někde konstrukci podložili klíny.
Když odjeli, tak jsem zjistil, že deska je rovná, ale konstrukce nebyla úplně přesně vyrobená (potřebovali vyrovnat střechu a to se jim povedlo). Chápu, že určité nepřesnosti mohou být. Jenže mám problém, přes lokalitu, kde stavím, se prohnala strašná bouře a já jsem zjistil, že když pršelo na OSB desky (vnější opláštění), tak voda stékala dolů k základům (spíše na přečnívající hydroizolaci). A vítr tuto vodu hnal směrem ke konstrukci, jenže díky tomu vyrovnávání je mezi hydroizolací a konstrukci (pozednice) škvíra. Rozteč škvíry je od jednoho mm do asi 5 mm.

Čím bych mohl tuto škvíru ucpat, abych nezažil to co se stalo (ve verandě jsem měl asi 2 cm vody)
nejlepší by bylo něco v aplikační pistoli, abych tu hmotu natlačil i do malé škvíry. Použít tekutou izolaci? ale jak ji nacpat do tak malé škvíry z venku?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.