Nemá někdo fotografie nebo odkaz, jak vypadá položení slinků do země? Ikdyž počítám s nízkou ztrátou budoucího domu, tak mi TČ pořád vychází jako nejlepší poměr provozní náklady/ekologie/obsluha a rád bych použil TČ od p. Žeravíka.
Problém je, že mám již zavedenou vzrostlou zahradu, kde nelze dělat další vrt a plošný kolektor nepřipadá v úvahu. Jedinou šancí je pro mě uložit slinky do prostoru, který vznikne úpravou plotů. Mělo by jít o pás cca 1,5x50m.
bohuzel je s nejvetsi pravdepodobnosti nevyuziji. to jestli to byla chyba, davat je do takove hloubky se uz…
před 15 roky
dobry den jelikoz se bude jedna o plosny kolektor ktery cerpa energii ze slunce tak vycerpani kolektoru nehrozi.…
před 15 roky
jiz jsem je delal jen je mam v hloubce cca 2 a 4m. jsou tu i foto.za den bylo hotovoo vcetne zahrabani slinek.
před 15 roky
10 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení