Foto - Stierka - prosim ohodnotit

Reklama
Foto - Stierka - prosim ohodnotit

S otcom sme si svojpomocne nalepili EPS 8cm. Kedze sme si netrufli na armovaciu stierku zavolali sme si "majstrov" chlapov ktory vraj robia to iste v praci pre firmu. Ja som bol bohuzial odcestovany ked to robili. Ked som sa vratil tak som sa zhrozil preco cez stierku vidno armovaciu mriezku. Otec mi povedal ze majstri ho ubezpecili ze to je v poriadku ze ked sa da na to fasada + farba tak vsetko bude ok. Ja mam strach ze aj ked sa na to da fasada nejakej kremovej svetlej farby tak to bude presvitat ( mam na mysli spoje EPS a tanier hmozdinky. Niekde na nete som uz fotku takej "presvitajucej" fasady videl preto sa obavam.
Tuto je zopar fotografii ich prace na nasom dome...
Je mozne nejako takuto pracu reklamovat? Robili to za cash "bez blocka" co je myslim dost blbe na reklamaciu.
Vsetko co viem o zateplovani som si precital v knihach a na nete kde sa vsade uvadzalo ze sklotextilna mriezka sa ma prekrit stierkov. Preto chcem vediet ci mate s takymto sposobom stierkovania (viditelna mriezka) niekto skusenosti.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.