Vytopený strop

Reklama
Vytopený strop

Firma mi opravuje střechu a přes urgence ji správně na některých místech nezakryla plachtou. Při přívalovém dešti samozřejmě nateklo do podkroví, kde je udělána nová podlaha - trapézové plechy, na tom 8 cm beton. Pod tím je stávající konstrukce z dřevěných trámů s podbitím a rákosem. Mezi trámy byla umístěna izolace Orsil. Samozřejmě, že voda si cestu našla a protekla přes izolaci - jsou mokré stropy.
Můj dotaz zní - co s tím? Vyschne to samo - není to v celé ploše nebo je to zásadní věc? Můj názor je dost radikální - vlhkost do trámové konstrukce nepatří, takže se ptám, zda mám trvat na tom, aby firma na vlastní náklady strhla spodní podbití, vysušila se konstrukce a pak udělali sádrokartonový strop. Je to dost drahý špás, ale než žít další roky s tím, že se mi někde nad hlavou množí plísně a kazí dřevo, tak bych je k tomu kroku přinutil.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.