Atmos a nefunční bojler

Reklama
Atmos a nefunční bojler

Mám nově zapojený kotel Atmos C20S s Ladomatem, ale bez nádrží. Neustále mám problém s vyhříváním bojleru na teplou vodu.
Instalaci dělali zkušení topenáři podle návodu z firmy Atmos. Přesto bojler nefunguje a nikdo nedovede říci proč. Topenáři tvrdí, že je vše zapojené dobře, ale že jsem měl raději použít čtyřcestný směšovací ventil a Ladomat tam nedávat. Prý to tak dělají pořád a nikdo takové problémy, jako mám teď já, nemají.
Naposled navrhli, ať použiji pro bojler další čerpadlo. Už tam mám dvě a další se mi dávat nechce. Kdo tu drahou elektriku bude platit, že?
Pokud by mi někdo zkušený dovedl poradit, přikládám plánek originálního zapojení Atmos, kterého se topenáři drželi a plánek zapojení mého kotle.
Za příspěvky moc děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

142 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.