TZB-info - Vnitřní výpočtové teploty…
Tabulky udávají vnitřní výpočtové teploty a relativní vlhkosti vzduchu místností a prostor staveb pro bydlení, administrativních budov, zdravotnictví, školní budovy, služby, sportovní stavby,…
Máme v paneláku v suterénu sušárku na prádlo. Zajímal by mne nepřekročitelný limit teploty pro tuto místnost - nějak jsem ho v textu vyhlášky 194 nemohl najít. Pracovník družstva mi sdělil teplotu 27st., ale vzhledem k jednoduchým oknům .. se mi to zdá vysoká hodnota, když v samotných bytech je 23st.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, v projektové dokumentaci máme teplotu v sušárně stanovenou na 30°C. Vyhláška 152/2001Sb. §3, odst 6,7 a…
před 12 roky
Chápete to správně, já si myslím to samé. Pokud by měl někdo názor jiný, rád se přiučím. S pozdravem Stoll Petr
před 17 roky
Děkuji moc, klobouk dolů před Vaší informovaností. Jestli jsem to správně pochopil po projití příspěvků bych viděl…
před 17 roky
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení