Zavzdušnění topného systemuDobrý den,potřeboval bych radu ohledně topného systemu v rodinném domě.Mám rodiný domek s podkrovím a na půdě-uroven podkroví mám plynový kotel DAKON DUA24 s odvodem spalin do komína.Mám problém s tím že se mi zdá že je system zavzdušněný ale nejsem si jistý.Topení topí dobře a radiátory jsou horké celé a při odvzdušňování mi z nich vzduch nejde ale stříká proudem voda.Odvzdušňuji tak že nejdřive jsem všechny radiátory obešel studené a dopouštěl postupně vodu a pak jsem nechal topný system pořádně ohřát a vše obešel znovu a zas postupně dopouštěl vodu.Ale když vodu natlakuji na budíku kotle na 1 bar jak je vb návodu při studeném kotli tak pak system natopí až na 2.5baru a po vychladnutí spadne tlak na 0.5baru.Pokud dám větší tlak do systemu třeba na 1.5 tak po ohřátí voda natopí třeba až na 3bary a pak to začne přepouštět ventil z kotle ven.Takto to vypadá jako kdyby mi voda někde tekla ale za celou dobu se mi nikde neudělal flek na zdi nebo podlaze a jak sem jižpsal radiatory topí hodně.Ale vadí mi dopouštění vody do systemu každou chvili.Muže byt závada opravdu jinde anebo mi to spíš někde teče a vsakuje se třeba do podlahy a nevidím to?..děkuji