TZB-info - Prostup tepla vícevrstvou…
Výpočet Prostup tepla vícevrstvou neprůsvitnou konstrukcí umožňuje určit tepelný odpor a součinitel prostupu tepla konstrukce dle platných norem a výsledek porovnat s požadavky aktuální ČSN 73…
Příští rok chceme stavět RD. Zvažuji zeď 24 nebo 30cm + 20cmEPS. Vytápění chci uskutečnit teplovodní podlahové se zásobníkem. Původně jsem chtěl hned při stavbě instalovat nucené větrání s rekuperací, ale finanční situace nám to neumožní. Je možno provozovat takový dům bez nuceného větrání?
Děkuji Libor
tak tak, na sociál, chodbu za dveřmi (někdo tady psal na vysoušení čurbesu z bot v zimě - super nápad) a do kuchyně.…
před 17 roky
Tak včera večer jsem nad tím hodně přemýšlel a uvažuji že tu podlahovku hodně omezím. Asi ji dám do koupelky a…
před 17 roky
Taky jsem chtěl na mřížkách ušetřit. Koupil jsem jenom 4 asi z 10. V kuchyni jedna odpadla -větrám pod…
před 17 roky
17 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení