Vypínání topeníDobrý den, ráda bych požádala o radu. Letos v červnu jsem se nastěhovala do svého bytu a od chvíle co se začalo topit řeším jediný problém. Je mi neustále zima. V našem domě, jedná se o dům se 16-ti byty, které jsou v osobním vlastnictví a spravuje ho bytové družstvo. O všem ostatním rozhoduje společenství vlastníků. V domě se topí přes den a na noc se topení vypíná, v čemž spočívá můj problém. Všichni máme termoregulační ventily a měřáky na topení, avšak s prosbou aby se topilo i přes noc jsem neuspěla. Bylo mi sděleno, že jsem jediná s podobným problémem, a že by se zvedly celkové náklady domu na vytápění. I když v bytě topím celý den naplno,což mi přijde zbytečné, když jsem do večera v práci.Ale abych měla trochu tepla před usnutím jsem tomu nucena, neboť za těch pár hodin než topení vypnou by se mi byt nevytopil.Přes noc byt opět vychladne, a mě je zase zima. Ráno začíná celý koloběh nanovo a já přes den topím NIKOMU. Proto jsem chtěla požádat, zda existuje nějaký předpis jaká by měla být v bytě teplota a zda mám nějakou možnost se obrátit na jakýkoliv úřad s tím aby se kotel na vytápění nechal běžet i přes noc. Případně žádám o jinou radu, která by mi mohla pomoci.Předem děkuji Helena