Bezdrátový pok. termost. Auraton 2020TX

Rubriky:

Reklama
Bezdrátový pok. termost. Auraton 2020TX

Dobrý den, zakoupil jsem si bezdr. pok. termostat Auraton 2020TX.Bohužel mě selhává komunikace mezi vysílačem a přijímačem.Zapojení bylo provedeno přesně podle návodu,byl nastaven , a vysílačem potvrzen nový komunikační kód (zkoušel jsem jich asi 15 v rozsahu 001 - 280),ale přesto zařízení přestane cca. po 5-6min. fungovat a kotel přestane topit.Na vysílači začne blikat letka signalizující přerušení komunikace,a to i přesto, že vzdálenost byla okolo 1m ,když jsem to zkoušel.V návodu jsem se dočetl že se kotel automaticky vypne po 5 minutách(což by odpovídalo),v případě že komunikaci naruší vedlejší rušení.Nemám vůbec tušení jak dál postupovat a co ještě vyzkoušet.Řekl bych že v přístroji to asi nebude.Děkuji za rychlé rady. S pozdravem Daniel Hagen

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.