Vyhledávání
Naše další weby
Dobry den,
ve svém právě rekonstruovaném baráku bych chtěl do centrální místnosti (Obývák - jídelna 36m2) podlahové topení. Jelikož v ostatních místnostech jsou radiátory začal jsem uvažovat o "suché " podlahovce, která má velice nízkou akumulační schopnost a tudíž lze snadněji regulovat celý systém.
Také se mi líbí jednoduchost systému, kterou ocenim především v případě poruchy.
Chtěl bych se zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenosti, popřípadně jaká cena vyjde na 1m2 v porovnámím s klasickou podlahovkou zalitou v anhydridu, kde bych měl asi poněkud zvýšenou cenu kvůli malé metráži...
Děkuji P.Ř.
Nenašel jste někdo něco levnějšího?
před 15 roky
Jednalo se o rekonstrukci, nakonec jsem zvolil Euro Calor, ktere zhotovuje jedna firma z Berouna. Byli velice vstricni…
před 15 roky
suchý podlahový systém se používá zejména v rekonstrukcích, kdy nechci zvyšovat nebo zatěžovat podlahu a dále tam, kde…
před 15 roky
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení