TZB-info - Vnitřní výpočtové teploty…
Tabulky udávají vnitřní výpočtové teploty a relativní vlhkosti vzduchu místností a prostor staveb pro bydlení, administrativních budov, zdravotnictví, školní budovy, služby, sportovní stavby,…
Vlastnim bytovou jednotku 45m2 - 2kk uprostred novostavby - byly krome jedne strany ze vsech stran. Ted kdyz je venku kolem -5 az -10 vytopim mistnost kde spim (cca 12 m2/2,6m vyska stropu) na cca 23 stupnu, kdyz mam naplno otevreny ventil celou noc - a na me to je malo. Obyvak je na tom jeste hur, ma cca 23m2 a pres noc se nedostanu na vice nez 22 stupnu - pri maximalnim otevreni a po dobu 12ti hodin. Kdyz jsem byl nemocny, musel jsem se odjet lecit jinam, protoze mi byla stale zima. Je nekde psano na kolik se musi vytopit mistnost a za jakou dobu, jak velky ma byt radiator, jakou ma mit teplotu, za jakou dobu by se mela mistnost ochladit o kolik stupnu a dalsi potrebne informace? chci to resit s prodejcem bytu a nechci se nechat odbyt.
Dekuji za informace.
jaé teploty mají být v jednotlivých místnostech a prostorách, např. obýv. pokoj, kuchyň, koupelna, sušáerna prádla,…
před 17 roky
Nemusela byste mit strach, ja topim jen v jedne mistnosti na 23 stupnu 4 dny v tydnu kazdy den po dobu cca 6 hodin...
před 17 roky
S konverzační bezduchostí sobě vlastní připomenu, zcela mimo mísu, že se jedná o novou výstavbu, kde je obvyklejší…
před 17 roky
54 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení