Teplota v mistnostech a doba vytopeni

Reklama
Teplota v mistnostech a doba vytopeni

Vlastnim bytovou jednotku 45m2 - 2kk uprostred novostavby - byly krome jedne strany ze vsech stran. Ted kdyz je venku kolem -5 az -10 vytopim mistnost kde spim (cca 12 m2/2,6m vyska stropu) na cca 23 stupnu, kdyz mam naplno otevreny ventil celou noc - a na me to je malo. Obyvak je na tom jeste hur, ma cca 23m2 a pres noc se nedostanu na vice nez 22 stupnu - pri maximalnim otevreni a po dobu 12ti hodin. Kdyz jsem byl nemocny, musel jsem se odjet lecit jinam, protoze mi byla stale zima. Je nekde psano na kolik se musi vytopit mistnost a za jakou dobu, jak velky ma byt radiator, jakou ma mit teplotu, za jakou dobu by se mela mistnost ochladit o kolik stupnu a dalsi potrebne informace? chci to resit s prodejcem bytu a nechci se nechat odbyt.
Dekuji za informace.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

54 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.