Izolace

Reklama
Izolace

Prosil bych o radu, v jakem pomeru by mela byt provedena tloustka izolace podlah, obvodovych sten a stropu. Slysel jsem neco o pomeru 1:2:3, ale neni mi jasne proc by to tak melo byt ? Chapu, ze izolace podlahy muze byt mensi, nebot zem bude mit v prumeru vyssi teplotu nez teplota venkovniho vzduchu v zime. Co se tyka zatepleni obvodovych sten a stropu, pak bych laicky ocekaval stejne tloustky izolace.
Konkretne se mi jedna o zatepleni bungalovu, drevostavby, s izolaci ve strope.
Podlahy budou izolovany 120 mm polystyrenu, obvodove steny 160 vata + 100 polystyren, kolik lze doporucit zatepleni stropu ? Melo by to byt vice nez 160+100 ? Zatim mame navrzeno 40 vata + 160 vata mezi nosniky + 60 krocejova izolace. Lze krocejovou izolaci brat rovnez jako izolaci tepelnou (s jakym rozdilem) ?
Dekuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.