Rosení plastových oken

Reklama
Rosení plastových oken

Dobrý den. Vidím, že nejsem sám kdo má problémy s rosením plastových oken. V dubnu letošního roku jsme si nechali vyměnit velkoplošná tzv. paneláková okna za okna plastová. Celou dobu nebyly žádné problémy, až nyní v chladnějších dnech se okna, respektive skla začaly rosit. Né moc, ale ve spodní části skla se rosí v závislosti na venkovní teplotě 1 až 3 cm pruh vodorovně a částečně i svisle. Četl jsem co všechno by se mělo udělat aby se rosení neprojevovalo, ale zvláštní je to, že já bydlím v přízemí, které je celé podsklepené a nade mnou bydlí otec a jemu se nerosí ani jedno okno. Horní byt je podkrovní. Může mi někdo poradit, nebo sdělit zkušenosti čím to může být, že ve dvou bytech v jednom domě se okna chovají rozdílně?

Děkuji Jiří Otisk.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.