DAKON DUA24-servis

Rubriky:

RK Radim Kříha @radim.kriha před 16 roky03.01.2008 13:34:00
DAKON DUA24-servis

Dobrý den,nevíte někdo v blízkem okolí Nymburka kdo servisuje kotle Dakon? Podle stránek Dakonu jsem si našel servisáky a jeden mi řekl že sem si u něj nekoupil kotel tak mi ho opravovat nebude,druhý že už to nedělá a třetí který ke mě jezdil mi už pul roku nebere telefon ale jezdit ho vidím.A když sem volal vyrobci do Dakonu řekl mi tam pán že je nejlepší když je člověk kutil a to se mi zdá dost divné vrtat se v kotli.I když dle rady odsud jsem si sám vyřešil problem s expanzkou kdy mi pořád padal tlak vody.
Nyní bych potřeboval v kotli asi vyměnit třicestný ventil který přepíná mezi topenim a teplou vodou a vzhledem k tomu že používám studniční vodu tak potřebuji pročistit zasobníček vody v kotli protože voda nám teče slabým proudem.Již mi to servisák jednou dělal ale ted mi nebere telefon.Je nějaká možnost to udělat sám doma jako amatér? Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.