DRY FIX

Reklama
DRY FIX

Dobrý den.
Přeem musim pochválit toto diskuzní forum.Je přehledné a je zde hodně názorů,které každému potencionálnímu stavebníkovi pomůže při rozhodování!
I já jsem se prto rozhodl,že se na něco zeptám!Zajímalo by mě jestli někdo má a nebo ví o někom kdo má zkušenosti s pěnou na zdění DRY FIX?Rozhodl jsem se zdít z broušených cihel od firmy Heluz.STI 40 SB!Pořád se,ale rozhoduji jaký použít spojovací materiál.Stavbu chci provádět svépomocí.Zdící malta(na tenkou nebo silnou vrstvu)je urcite krok v mnoha smerech,ale prospektů a jiných reklamních materálu jsem také přišel k této pěně!Práce s touto pěnou se mi zdá velice jednoduchá a odpadá míchání směsi.nic to neváží a může to dělat každý!fyzikální vlastnosti na jedničku.V ceníku od Heluz jsem se docčetl,že spojovací materiál je již zahrnut v ceně cihhly.tak jestli jsem to pochopil dobře tak na objem cihel mi,ať už maltu nebo pěnu dají.Prosím tedy poraďte co bych měl zvolit?
Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.