zateplení mezi stavbami

Reklama
zateplení mezi stavbami

Mám dotaz na zateplení mezi budovami, problém je v tom že stavím v těsné blízkosti budovy (nutnost kvuli prostoru) která není vytápěná a předpokládám že bude nutné zateplit i tuto jednu stěnu. Jendá se o přízemní stavbu s pultovou střechou. Jsme rozhodnuti pro porotherm 30CB (možná 24CB) + izolaci minerální vlna.
Nicméně řeším problém se zateplěním mezi stavbami. Zatím mám názor že nejjednodušší variantou bude navrhnout na styku budov lícovou zed 10cm(bráno z vnějšího obvodu) + izolace + nosná zed (uvnitř). S tím že zdění se bude provádět současně s lepením izolace tzn postaví se úsek lícové zdi nalepí izolace a postaví k tomu nosná zeď. Předpokládám také že budu muset po určitých usecích lícovou zed kotvit. Nebo existuje nějaký lepší způsob toto vyřešit (myslím tím izolaci mezi budovami) ?
Je nutno pamatovat na to že soused se může rozhodnout svou stavbu zbourat (protože se jedná o staré stavení z 20 let a pak by moje stavba byla odkrytá).

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.