Vytápění plynem nebo elektřinou???

DM Daniela Mrázová @daniela.mrazova před 16 roky21.01.2008 13:24:00
Vytápění plynem nebo elektřinou???

Dobrý den. Koupila jsem si byt, kde je ohřev vody a topení na plynový kotel.Prodávající mě ale pěkně "ošulil" a zatajil závady jak na komínu, tak na kotli.Nyní musím nechat znovu vyvložkovat komín (min.15 000,-) a dále mě čeká oprava kotle, ale závady ještě nemám zjištěné. Navíc musím po celém bytě (3+1) předělat topení (nové rozvody trubek, nové radiátory). Vzhledem k tomu, že mám s plynem špatné zkušenosti a při sledování zpráv o úmrtích otrávení plynem stále více uvažuji, že veškeré přívody plynu a komín zaslepím a přejdu na elektrické vytápění. Dost názorů je, že elektrika je velmi drahá a neekonomická, prosím o upřesnění těchto informací, protože co se týče mého výpočtu týkajícího se rekonstrukce, elektřina mi vyjde levněji (koupit pouze elektrický bojler na vodu a přímotopy). Předem děkuji za odpověď. D.Mrázová

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

71 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.