Dobrý den. Koupila jsem si byt, kde je ohřev vody a topení na plynový kotel.Prodávající mě ale pěkně "ošulil" a zatajil závady jak na komínu, tak na kotli.Nyní musím nechat znovu vyvložkovat komín (min.15 000,-) a dále mě čeká oprava kotle, ale závady ještě nemám zjištěné. Navíc musím po celém bytě (3+1) předělat topení (nové rozvody trubek, nové radiátory). Vzhledem k tomu, že mám s plynem špatné zkušenosti a při sledování zpráv o úmrtích otrávení plynem stále více uvažuji, že veškeré přívody plynu a komín zaslepím a přejdu na elektrické vytápění. Dost názorů je, že elektrika je velmi drahá a neekonomická, prosím o upřesnění těchto informací, protože co se týče mého výpočtu týkajícího se rekonstrukce, elektřina mi vyjde levněji (koupit pouze elektrický bojler na vodu a přímotopy). Předem děkuji za odpověď. D.Mrázová
měl bych být, bohužel nevím kdy, letos nevystavuji, nějak nastíhám, možná budu ve čtvrtek Byl bych také rád,…
před 15 roky
Dobrý večer. Pane Šalý, budete v Praze na FORARCH ? Pokud ano, dejte mi kontakt kde. Jedu tam v úterý. Potřeboval bych…
před 15 roky
Na druhou stranu Vám toto v zimě vytápí
před 15 roky
71 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení