Mám použity správné trubky?

Reklama
Mám použity správné trubky?

Dobrý den,
upozorňuji, že jsem naprostý laik. Koupil jsem nově postavený byt. Instalatér mi přišel zapojit vodovodní baterii a myčku. Do protokolu zapsal výhradu "vadná instalace". Řekl mi k tomu následující: pro teplou i studenou vodu jsou použity trubky "šestnáctky". Pro teplou vodu ovšem musí a měly být použity trubky "dvacítky". Nedokázal mi přesně říct proč to tak je, ale prý mi to potvrdí každý instalatér a každý stavař. Ta trubka "šestnáctka" prý zřejmě po cca 3 letech praskne - nesnese změny teploty a tlak. Trubky jsou z plastu, bližší specifikaci nevím.
Každopádně stavební firma mi potvrdila, že trubky jsou v souladu s projektovou dokumentací a dodavatel trubek mi potvrdil, že trubky jsou použity správně a že to, co ten instalatér říkal je nesmysl. Nemohl by mi někdo říct svůj názor? Děkuji. David Eim

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.