NED vysoka spotreba energie a sklamanie

Reklama
LK Laco Kotlar @laco.kotlar822 před 16 roky03.02.2008 12:07:00
NED vysoka spotreba energie a sklamanie

Postavil som NED.Obrovske peniaze som investoval do 30 cm-50 cm hrubych izolacii,najlepsich okien,rekuperacie,utesnenovacich pasok,riesenia tepelnych mostov,zemneho registra,podlahoveho vykurovania,regulacie a dalsich vymozenosti.Nemyslim si,zeby som urobil nejaku chybu,vsetko je v najvyssej kvalite prevedenia aj materialu.Dom ma idealnu juznu orientaciu.Ma cca 150 m2 vykurovanej plochy.Teraz ked je vonku -3,na kurenie a rekuperaciu dom spotrebuje denne 50KWh elektriny v nizkej tarife denne,co sa mi zda neumerne vela a to som teda necakal.Som z toho mierne rozcarovany a zacinam toto cele dianie okolo NED povazovat za obrovsku nafuknutu bublinu,ktora sluzi predajcom drahych materialov a technologii na ich propagaciu.Mohol som usetrit pri stavbe na vsetkych tych hlupych vymozenostiach a púostavit si radsej normalny dom.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

183 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.