Problé s topením u Dakon Dua 28 BK

Rubriky:

Reklama
Problé s topením u Dakon Dua 28 BK

Vážení, i já mám problém s cyklováním u kotle Dakon Dua 28 BK. Po letech jsem se s tím již smířil. Nyní mám problém nový. Kotel při počátečním sepnutí ze "studeného" stavu zapálí hořák až třeba na sedmý pokus. K tomu se vzápětí přidal další problém. Kotel tedy vytápí na nastavenou teplotu a jako vždy po ohřátí na teplotu okolo 85°C cykluje. Po dosažení nastavené teploty dle termostatu vypne. Po vychladnutí a po delší době klesne tlak v topném systému na 0,5 atm a tak to již zůstane. Pokud chci, aby kotel sepnul a topil, potom musím ráno doplnit a napustit do systému vodu. Podotýkám, že celá soustava těsní, tělesa netečou a potrubí není prasklé a nikde nepropouští... Nevíte někdo, co by s tím mohlo být? Díky za radu. S pozdravem J.T.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

39 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.